Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Η 3η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ «CITIESNET» ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ
None

Η 3η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ «CITIESNET» ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στη 2η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου των Ψηφιακών Πόλεων Κεντρικής Ελλάδας – CitiesNet στο Βόλο, συμμετείχε ο Δήμος Κοζάνης πριν από μερικές ημέρες, εκπροσωπούμενος από τον Δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα, και την Αντιδήμαρχο υπεύθυνη για θέματα ευρυζωνικών υποδομών, Νούλα Τουμπουλίδου.
Η Αναπτυξιακή Διαδημοτική Εταιρεία «Ψηφιακές Πόλεις Κεντρικής Ελλάδας- CitiesNet», της οποίας ο Δήμος Κοζάνης αποτελεί μέλος, είναι μία ανώνυμη εταιρεία, ισότιμοι μέτοχοι της οποίας είναι 11 Δήμοι. Η εταιρεία επενδύει στην κοινωνία, βασιζόμενη στις τηλεπικοινωνίες, την πληροφορική και τα πληροφοριακά συστήματα, την τηλεδιασκέδαση και γενικά τις υπηρεσίες που προσφέρονται απόσταση. Όραμα της ψηφιακής κοινότητας CitiesNet είναι η διασφάλιση της άμεσης και αποτελεσματικής διασύνδεσης τηλεπικοινωνίας πολιτών και εταιρειών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.
Η 2η συνεδρίαση της εταιρείας αποδείχθηκε πλέον ουσιαστική, καθώς έγινε ενημέρωση για εξελίξεις στα θεσμικά ζητήματα των ΜΑΝ (μητροπολιτικά δίκτυα οπτικών ινών ), ενώ ταυτόχρονα ο Δήμος ανέλαβε τη δέσμευση να υλοποιήσει την 3η συνεδρίαση της CitiesNet, τον Μάιο στην πόλη της Κοζάνης.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team