Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Η 1η Συμβουλευτική Ημερίδα του «Σκέφτομαι και γράφω»

Η 1η Συμβουλευτική Ημερίδα του «Σκέφτομαι και γράφω»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Συμβουλευτική Ημερίδα που διοργανώθηκε από το κέντρο μελέτης «Σκέφτομαι και Γράφω». Η ημερίδα έλαβε χώρα στο 5ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας με ομιλήτριες την κα Δέσποινα Σαλασίδου, ψυχίατρο παιδιών κι εφήβων και την κα Αθηνά Τσορτανίδου, φιλόλογο και ειδική παιδαγωγό. Γονείς και εκπαιδευτικοί μετά το πέρας των δυο εύστοχων και κατατοπιστικότατων εισηγήσεων, συμβουλεύτηκαν τις ειδικούς για ζητήματα α) μαθησιακών δυσκολιών και β) προβλημάτων που προκύπτουν από την κατάχρηση του διαδικτύου από τα παιδιά και τους εφήβους. Οι δυο εισηγήτριες με προθυμία απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν από το κοινό.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το κέντρο μελέτης «Σκέφτομαι και γράφω» μέσα από αυτήν του την πρωτοβουλία επέδειξε επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και γνώση, ανεβάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη σε τέτοιου είδους διοργανώσεις για την περιοχή μας. Να σημειωθεί πως το «Σκέφτομαι και γράφω» αποτελεί το μοναδικό κέντρο μελέτης που λειτουργεί στη Δ. Μακεδονία και οι καινοτόμες υπηρεσίες του είναι πολύτιμες για όλους τους γονείς με παιδιά στο δημοτικό. Είναι αξιέπαινο το γεγονός πως μια νέα ιδιωτική πρωτοβουλία εντάσσει στις δραστηριότητές της την δημιουργία δημόσιων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα θεσμών όπως αυτή των «Συμβουλευτικών Ημερίδων». Από την μεριά των διοργανωτών υπήρξε η υπόσχεση για περαιτέρω ευχάριστες εκπλήξεις.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ: «Το διακύβευμα της πολιτικής και η επιστροφή της φιλοσοφίας» 

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης και το Εργαστήριο Κοινωνικών και Μεταναστευτικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλούν να ...