Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Η ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ Η ΑΛΠ, ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
None

Η ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ Η ΑΛΠ, ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Άκρως ενδιαφέρουσα ήταν η Ημερίδα για την οδική ασφάλεια» που διοργάνωσαν η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαϊδας και το Τμήμα Τροχαίας Πτολεμαϊδας με την αρωγή του Δήμου Εορδαίας, στο πνευματικό κέντρο της πόλης, την Κυριακή 27 Μαρτίου 2011.
Για μία ακόμη φορά οι δρόμοι της ΑΛΠ, της Τροχαίας Πτολεμαϊδας και του Δήμου συναντήθηκαν σε μία κοινή προσπάθεια με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα ασφαλούς οδήγησης και των μελών της Λέσχης, με οδηγίες σωστής αγωνιστικής συμπεριφοράς, σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου Κώστα Σερσέμη, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα προς όλους να παρακολουθήσουν την Β΄ δεξιοτεχνία αυτοκινήτου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Απριλίου και ώρα 11 το πρωί στο χώρο των τεχνικών σχολών στην Πτολεμαϊδα, επαναφέροντας και το πάγιο αίτημα της δημιουργίας του Κέντρου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην Εορδαία.
Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο διευθυντής της Α.Υ. Πτολεμαϊδας Ιωάννης Βακουφτσής, ο οποίος συνεχάρη τους συμμετέχοντες στην διοργάνωση, τονίζοντας τη σημασία αυτών των πρωτοβουλιών που περνούν χρήσιμα και σωτήρια μηνύματα στους πολίτες, για ασφαλή οδήγηση και σεβασμό στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ώστε να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα, που αποτελούν τη μάστιγα της εποχής.
Εκπροσωπώντας τη Δήμαρχο Εορδαίας, Παρασκευή Βρυζίδου, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Ασπράγκαθος, μετέφερε την βούληση της δημοτικής αρχής να στηρίζει τέτοιου είδους συνεργασίες που αφορούν την τοπική κοινωνία και έχουν θετικά αποτελέσματα.
«Σκοπός της ημερίδας είναι η μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και η εμπέδωση της σημασία της οδικής ασφάλειας στους πολίτες», τόνισε ο διοικητής Του τμήματος τροχαίας Πτολεμαϊδας Σπύρος Τάσιος, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα της κατασκευής πίστας, καθώς θα συμβάλει και στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Στις αιτίες των τροχαίων ατυχημάτων και στα μέτρα πρόληψης επικεντρώθηκαν στις ομιλίες τους τόσο ο Διοικητής της Τροχαίας Σπύρος Τάσιος, όσο και ο Υποδιοικητής Παναγιώτης Αβραμίδης, ενώ για την σωστή αγωνιστική οδήγηση υπήρξε εισήγηση από τον εκπρόσωπο της διοίκησης του ΑΛΠ Παναγιώτη Χ’’Αποστόλου.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team