Αρχική > Uncategorized > Η Θ. Τζάκρη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
None

Η Θ. Τζάκρη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Την πρώτη της επίσκεψη πραγματοποιεί αύριο Πέμπτη 21 τρέχοντος, η υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Η Θεοδώρα Τζάκρη θα επισκεφτεί την έδρα της Περιφέρειας στη ΖΕΠ, όπου στις 9.30 το πρωί θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Κίρκο. Στις 10 π.μ. θα ακολουθήσει σύσκεψη με τους διευθυντές των υπηρεσιών της Περιφέρειας, στην αίθουσα συσκέψεων «Μέγας Αλέξανδρος». Στον ίδιο χώρο στις 12 το μεσημέρι η υφυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.
Με την επίσκεψη της η υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, θέλει να ενημερωθεί για τις αναπτυξιακές προοπτικές, τις δυνατότητες, αλλά και τα προβλήματα υστέρησης της αναπτυξιακής πορείας. Ειδικότερα θα εξεταστεί το αναπτυξιακό έλλειμμα της περιοχής και οι αιτίες που το δημιούργησαν, με σκοπό τη λήψη μέτρων για το ξεπέρασμα των προβλημάτων, ώστε να μπει η περιοχή σε τροχιά ανάπτυξης.
Στο πλαίσιο αυτό η υφυπουργός θα ενημερωθεί για την πορεία ολοκλήρωσης του 3ου ΚΠΣ, αλλά και για την προετοιμασία του ΕΣΠΑ για την περίοδο 2007-2013.

Χ.Β.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team