Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Η αρμόδια επιτροπή ολοκλήρωσε τη συλλογή προτάσεων για το συνέδριο της ΝΔ
None

Η αρμόδια επιτροπή ολοκλήρωσε τη συλλογή προτάσεων για το συνέδριο της ΝΔ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Συνέντευξη Τύπου με θέμα τον «προσυνεδριακό διάλογο και της πορεία της Νέας Δημοκρατίας προς το 8ο συνέδριο», παραχώρησε χτες ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κοζάνης Γιώργος Τοπαλίδης.
Στη συνέντευξη παραβρέθηκε η δήμαρχος Μουρικίου, Παρασκευή Βρυζίδου, με την ιδιότητα του προέδρου της επιτροπής συλλογής και επεξεργασίας προτάσεων ενόψει του συνεδρίου. «Η ΝΔ με πρόεδρο τον Αντώνη Σαμαρά ξαναβρίσκει τον βηματισμό της. Πιστή στο μήνυμα των 800.000 μελών ανοίγει τις διαδικασίες του συνεδρίου, προκειμένου να αφουγκραστεί την κοινωνία των πολιτών και να καταγράψει τις απόψεις και προτάσεις μελών και φίλων, με στόχο να βρει λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία και τους πολίτες, να ξαναφέρει το χαμόγελο και την ελπίδα», δήλωσε ο Γ. Τοπαλίδης.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ τόνισε ότι ήδη συνεδρίασε δύο φορές η ΝΟΔΕ για τα προσυνεδριακά ζητήματα, από κοινού με τις Τοπικές επιτροπές και με φορείς του νομού. Είπε ότι την προηγούμενη εβδομάδα συγκροτήθηκε μία επιτροπή συνεδρίου, υπό την προεδρία της Π. Βρυζίδου. Η πρόεδρος της επιτροπής υπογράμμισε ότι «η επιτροπή έχει να επιτελέσει σημαντικό έργο, καθώς είναι αρμόδια να συγκεντρώσει και να επεξεργαστεί όλες τις προτάσεις των μελών, των φίλων και των θεσμικών εκπροσώπων, τις οποίες προτάσεις θα ομαδοποιήσουμε και θα στείλουμε στη γραμματεία οργανωτικού».
Στο μικρό αυτό διάστημα που λειτούργησε η επιτροπή συγκέντρωσε πληθώρα προτάσεων και θέσεων, τις οποίες κωδικοποίησε σε συνεδρίαση που πραγματοποίησε χτες βράδυ. Όλες αυτές τις προτάσεις θα συζητήσει απόψε σε συνεδρίασή της η ΝΟΔΕ, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι και σε αυτή την συνεδρίαση θα διατυπωθούν προτάσεις, οι οποίες προλαβαίνουν να συμπεριληφθούν σε όσες διατυπώθηκαν μέχρι τώρα και να αποσταλούν στην Ρηγίλλης.
Ως γνωστόν, ενόψει του συνεδρίου του Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 21 Φεβρουαρίου, προσυνέδριο της ΝΔ. Στην Κοζάνη πρόκειται να πραγματοποιηθεί περιφερειακό συνέδριο για την αυτοδιοίκηση, το οποίο αναμένεται να συμβάλει στην επεξεργασία των θέσεων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για την Τ.Α. ενόψει του «Καλλικράτη», του τρόπου επιλογής των υποψηφίων κ.λ.π.
Αναφερόμενος στο επίμαχο ζήτημα για το «πάγωμα» των προσλήψεων της ΔΕΗ και στις χτεσινές καταλήψεις, ο Γ. Τοπαλίδης, δήλωσε: «Στο όνομα της θεωρίας της κρίσης δεν μπορεί να κόβονται θέσεις εργασίας από τη ΔΕΗ, οι οποίες είναι άκρως απαραίτητες για την παραγωγική διαδικασία. Οποιαδήποτε προσπάθεια των κυβερνήσεων – προηγούμενης και σημερινής – για ακύρωση των προσλήψεων και για ματαίωση της 5ης μονάδας της Πτολεμαΐδας θα μας βρει απέναντι».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team