Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ερωτηματολόγια για την ανίχνευση των εκπαιδευτικών αναγκών των κατοίκων του Δήμου

Ερωτηματολόγια για την ανίχνευση των εκπαιδευτικών αναγκών των κατοίκων του Δήμου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

kentro-dia-viou-mathisis-kozani

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Κοζάνης στην προσπάθεια υλοποίησης, όσο το δυνατόν πιο στοχευμένων προγραμμάτων επιμόρφωσης, προωθεί τη συμπλήρωση ερωτηματολόγιων με σκοπό την ανίχνευση των τοπικών εκπαιδευτικών αναγκών των κατοίκων του Δήμου Κοζάνης. Τα ερωτηματολόγια είναι τα εξής:
-Το 1ο ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε ενήλικες κατοίκους του Δήμου Κοζάνης που επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους για προσωπικούς, κοινωνικούς ή και επαγγελματικούς λόγους. Η εκπαιδευτική διαδικασία σχετίζεται με τις καθημερινές δραστηριότητες των δημοτών και εστιάζει στους διδασκόμενους και τις ανάγκες τους οι οποίοι αποφασίζουν για το τι είναι χρήσιμο να διδαχθούν.
Η συμπλήρωση του 1ου ερωτηματολογίου, γίνεται και ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση:
http://anixneusikdvm.inedivim.gr/?page=questionnaire&ID=dZC7aVbeRvI%3d
-Το 2ο ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε: εκπροσώπους συλλογικών φορέων και κοινωνικών εταίρων του Δήμου Κοζάνης που βάσει του καταστατικού τους δραστηριοποιούνται στους τομείς της τοπικής ανάπτυξης, της απασχόλησης, της εκπαίδευσης, της κατάρτισης, της αναζωογόνησης του αστικού περιβάλλοντος και της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των δημοτών ή από επαγγελματίες του ιδιωτικού ή του δημόσιου τομέα που δραστηριοποιούνται στους τομείς της τυπικής ή και μη τυπικής εκπαίδευσης και επιθυμούν να καταθέσουν την προσωπική τους άποψη για τις τοπικές εκπαιδευτικές ανάγκες, σε σχέση με τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρει το επιχειρηματικό περιβάλλον και η αναπτυξιακή προοπτική της γεωγραφικής περιοχής διοικητικής αρμοδιότητας του Δήμου.
Η συμπλήρωση του 2ου ερωτηματολογίου, γίνεται στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://anixneusi-kdvm.inedivim.gr/?page=questionnaire&ID=T5rwFSi0MDo%3d
Θα σας παρακαλούσαμε να μη συμπληρώσετε περισσότερα από ένα ερωτηματολόγια, ενώ θα θέλαμε να σημειώσουμε πως η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου δεν δημιουργεί οποιαδήποτε δέσμευση συμμετοχής στο Πρόγραμμα Κ.Δ.Β.Μ. για σας και το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.
Για κάθε διευκρίνιση και συνεργασία, στην
Τζικανούλα Νίκη, Υπεύθυνη Οργάνωσης
Θεοχάρη Στυλιανή, Υπεύθυνη εκπαίδευσης και Διασφάλισης Ποιότητας
Email: kdvm@kozanh.gr

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Στον εισαγγελέα θα προσφύγει ο μητροπολίτης Δράμας για την «ανταρσία» ιερέων του την περίοδο του Πάσχα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Την πρόθεσή του να μεταβεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Δράμας προκειμένου να αναφερθεί σε ενέργειες ιερέων που έθεσαν σε ...