Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > «Επιτακτική αναγκαιότητα η άμεση πρόσληψη των επιτυχόντων στη ΔΕΗ»
None

«Επιτακτική αναγκαιότητα η άμεση πρόσληψη των επιτυχόντων στη ΔΕΗ»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η διάχυτη ανησυχία και αναστάτωση της κοινωνίας του Νομού Κοζάνης για την αναστολή προσλήψεων των επιτυχόντων στη Δ.Ε.Η. Α.Ε. θέτει έντονο προβληματισμό τόσο για το δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα της ενέργειας, όσο και για την προοπτική της περιοχής μας ως ενεργειακής καρδιάς της πατρίδας μας.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης με υπευθυνότητα, τεκμηρίωση και διαχρονική σταθερότητα αγωνίζεται για τα μείζονα ζητήματα της άμεσης πρόσληψης προσωπικού στη Δ.Ε.Η. Α.Ε., των μετεγκαταστάσεων των οικισμών Μαυροπηγής, Ποντοκώμης και Ακρινής καθώς και τη δημοπράτηση του νέου ΑΗΣ «Πτολεμαΐδα V», ως ζωτικής σημασίας για το Νομό Κοζάνης.
Συνθέτοντας τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των πολιτών και των φορέων του τόπου μας συγκαλείται έκτακτο Νομαρχιακό Συμβούλιο σήμερα Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010 στις 7 το βράδυ, καθώς και έκτακτη συνεδρίαση του «Συμφώνου Συνεργασίας – Συνύπαρξης της ΔΕΗ Α.Ε. με την Τοπική Κοινωνία» την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010 στις 8 το βράδυ, για διαβούλευση και λήψη αποφάσεων στην κατεύθυνση στήριξης των στρατηγικών συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team