Αρχική > Ελλάδα > Επιστολή του Γιώργου Τοπαλίδη στον Υπουργό Υγείας για τη μεταφορά ψηφιακού μαστογράφου από το ΠΕΚΑ Πτολεμαίδας

Επιστολή του Γιώργου Τοπαλίδη στον Υπουργό Υγείας για τη μεταφορά ψηφιακού μαστογράφου από το ΠΕΚΑ Πτολεμαίδας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

topalidis georgios nea

Κύριε Υπουργέ,

Θέλω να σας ενημερώσω για την από 29.7.2013 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. – και η οποία αφαιρεί από την Πτολεμαίδα και Δυτική Μακεδονία έναν Ψηφιακό Μαστογράφο. Έναν Ψηφιακό Μαστογράφο ο οποίος αγοράστηκε από τον ΟΑΠ/ ΔΕΗ , δηλαδή με χρήματα των ασφαλισμένων της ΔΕΗ της περιοχής μας . Όπως γνωρίζετε, η Πτολεμαίδα , η Κοζάνη η Δυτ. Μακεδονία είναι το ενεργειακό κέντρο της πατρίδας μας. Όπως λοιπόν αντιλαμβάνεστε για τους παραπάνω λόγους είχε επιλεγεί η τοποθέτηση του ενός Μαστογράφου στην Πτολεμαίδα και του δευτέρου στην Αττική .

Ουδείς σήμερα μπορεί να αντιληφθεί τη σκοπιμότητα της απόφασης η οποία «παίρνει»? «κλέβει»? τον Ψηφιακό Μαστογράφο από την Πτολεμαΐδα που ανήκει , στον ΕΟΠΥΥ Παγκρατίου.

Κύριε Υπουργέ,

Γνωρίζοντας ότι θα αντιμετωπίσετε το θέμα με ιδιαίτερη ευαισθησία και βασιζόμενος στις αρχές της ισότητας της ισονομίας και της δικαιοσύνης σας ζητώ να ανακαλέσετε την εν λόγω απόφαση , με την ανάκληση της οποίας θα αποκαταστήσετε της κατάφορη αδικία την οποία υφίσταται η Πτολεμαΐδα , ο ενεργειακός Νομός Κοζάνης , η Δυτ. Μακεδονία γενικότερα, από τις συνέπειες των δραστηριοτήτων της ΔΕΗ στην περιοχή μας .

 

Με εκτίμηση

Γιώργος Τρ. Τοπαλίδης

Πολιτευτής Ν.Δ. Π.Ε. Κοζάνης . Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κοζάνης

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team