Αρχική > Uncategorized > Επίσκεψη Διευθύντριας Σχολής Τεχνολογίας-Γεωπονίας των ΤΕΙ
None

Επίσκεψη Διευθύντριας Σχολής Τεχνολογίας-Γεωπονίας των ΤΕΙ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Η Διευθύντρια της Σχολής Τεχνολογίας-Γεωπονίας Φλώρινας των ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ. Παρασκευή Μητλιάγκα επισκέφθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας τον αντιπεριφερειάρχη Δημήτριο Ηλιάδη τον οποίο ενημέρωσε για τις θέσεις του διδακτικού προσωπικού του Ιδρύματος, σχετικά με τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και για το μέλλον των Τμημάτων των ΤΕΙ Φλώρινας, και τα αρνητικά αποτελέσματα που έχουν αυτές σε όλους τους εμπλεκομένους –φοιτητές- διδακτικό προσωπικό- τοπική κοινωνία.
Ο κ. Ηλιάδης ανάπτυξε τις θέσεις τόσο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, όσο και της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, οι οποίες είναι άκρως αντίθετες με τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας, καθόσον αυτές οδηγούν στην απαξίωση των ΤΕΙ και στον οικονομικό μαρασμό της κοινωνίας της Φλώρινας.
Κοινός τόπος της συνάντησης η αναγκαιότητα χάραξης κοινής πορείας όλων των φορέων της πόλης ώστε η αντιδράσεις και έντονες και αποτελεσματικές να είναι.
Στο πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. κ. Θεοκλήτου συγκλείνουν όλες οι προτάσεις για να τεθεί επικεφαλής του αγώνα.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team