Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Εξαφανίσθηκε ηλικιωμένος στην Πτολεμαΐδα
None

Εξαφανίσθηκε ηλικιωμένος στην Πτολεμαΐδα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΈναν ηλικιωμένο άντρα ο οποίος εξαφανίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης από την Πτολεμαΐδα αναζητούν η οικογένειά του και οι αστυνομικές αρχές.
Πρόκειται για τον 82χρονο Περικλή Μανίκα από τη Βλάστη, ο οποίος κατοικεί στην οδό Δημοκρατίας στην Πτολεμαΐδα, ο οποίος έφυγε από το σπίτι του γύρω στις 4.30 το απόγευμα της Πέμπτης για να πάει στο καφενείο, αλλά δεν έφθασε ποτέ εκεί.
Η σύζυγός του γύρω στις 11 το βράδυ ανησύχησε και ειδοποίησε τον γιό της ότι ο πατέρας δεν φάνηκε από το καφενείο και από τη στιγμή εκείνη άρχισε η αναζήτηση.
Με το που δηλώθηκε στην Αστυνομία η εξαφάνιση του ηλικιωμένου ξεκίνησε από τους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας η αναζήτηση, ενώ στο έργο της αναζήτησης έσπευσαν συγγενείς, συγχωριανοί και μέλη της Διασωστικής Ομάδας Πτολεμαΐδας, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον εξαφανισθέντα.
Μάλιστα στις αστυνομικές έρευνες ήρθε να συνδράμει από τη Θεσσαλονίκη και ομάδα της ΕΜΑΚ η οποία κάνει έρευνες με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου και έχει οργώσει περιοχές της πόλης στις οποίες θεάθηκε ο 82χρονος το απόγευμα και μέχρι τις 10.30 το βράδυ της Πέμπτης, και συγκεκριμένα στις οδούς Καπ. Φούφα, Νοσοκομείου και περιοχή Παλιού Πάρκου. Οι έρευνες έχουν επεκταθεί και σε περιοχές λίγο έξω από την πόλη, ακόμα και στη γενέτειρά του τη Βλάστη, ωστόσο μέχρι στιγμής παραμένουν άκαρπες.
Ο ηλικιωμένος άνδρας δεν αντιμετώπιζε προβλήματα άνοιας και φέρει μουστάκι. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μπλε πουκάμισο και μπλε ζακέτα, γρι (μάλλινο- πιτσιλωτό) σακάκι, μαύρο παντελόνι και μαύρα παπούτσια.
Ρ.Β.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας : Διαδικτυακή επιμορφωτική εκδήλωση με θέμα «COVID-19 και Εμβολιασμοί» την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το ΠΕΚΕΣ, τα ΕΚΦΕ και τα ΚΠΕ Δυτικής Μακεδονίας ...