Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Ενημερωτικç συνáντηση για τα προγράμματα «ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ 1-49 ΑΤΟΜΑ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ»
None

Ενημερωτικç συνáντηση για τα προγράμματα «ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ 1-49 ΑΤΟΜΑ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η «Επαγγελματική Κατάρτιση Α.Ε.» φορέας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης προσκαλεί σε ενημερωτική συνάντηση κλαδικούς φορείς και επιχειρήσεις, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα προγράμματα «Διαρθρωτικής Προσαρμογής Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που απασχολούν 1-49 άτομα, εντός της οικονομικής κρίσης», που υλοποιούνται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», ΕΣΠΑ 2007-2013, με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00-20:30 στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Μεγάλη Αίθουσα Συνεδριάσεων Δ.Σ. ΒΕΘ, 4ος όροφος, (Αριστοτέλους 27, πλησίον Εγνατίας οδού
Στη συνάντηση θα μιλήσει ο Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βασίλης Κεγκέρογλου και εξειδικευμένα στελέχη από την «Επαγγελματική Κατάρτιση Α.Ε.».
Πληροφορίες: κος Ρηγίνος Ευθυμίου, Περιφέρεια Μακεδονίας, Λαγκαδά 117-119, Θεσσαλονίκη, τηλ:2310 721852/726666

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team