Αρχική > Uncategorized > ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ Ε (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΠΤΟΛ/ΔΑΣ)
None

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ Ε (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΠΤΟΛ/ΔΑΣ)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Το Φεβρουάριο που μας πέρασε το νέο Σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες που καλύπτει το χώρο της Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπ/σης στην περιοχή μας έκλεισε δυο χρόνια λειτουργίας. Όλο αυτό το διάστημα έγιναν γενναία βήματα από ένα σύνολο εκπαιδευτικών για να αποτελέσει λειτουργική μονάδα ξεπερνώντας τις ελλείψεις με δικές τους πρωτοβουλίες. Ήδη μετά τα Χριστούγεννα με την πώληση ημερολογίων το σχολείο απέκτησε μία τηλεόραση 40′ η οποία χρησιμοποιείται ως ηλεκτρονικό βιβλίο (συνδεδεμένη με internet) για παιδιά με μικρά προβλήματα όρασης μαζί με μια ηλεκτρική κουζίνα για να γίνεται σωστά το μάθημα του καθηγητή Τεχνολόγου Τροφίμων.
Ταυτόχρονα προετοιμάζουν οι εκπαιδευτικοί ένα βιβλίο εργαλείο ανάγνωσης για παιδιά με πρόβλημα νοητικής υστέρησης που η εκτύπωσή του θα χρηματοδοτηθεί στα πλαίσια του Προγράμματος Υγείας, ενώ ταυτόχρονα το ίδιο το βιβλίο «Ο Μικρός Πρίγκιπας και η αλεπού» θα μεταφερθεί επί σκηνής σε διασκευή και θα δοθεί παράσταση στην Κοζάνη στις 28 Απριλίου Ημέρα Τρίτη στις 7.30 μ.μ. πάνω από την Αίθουσα Τέχνης στα πλαίσια του Μαθητικού Διαγωνισμού Φαντασίας που οργανώνεται από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, προς τιμή των γονέων με τη βοήθεια της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και προσωπικά του Αντινομάρχη Κοινωνικής Ανάπτυξης που ανέλαβε με έξοδα της Ν.Α. τη μεταφορά των μαθητών και των γονέων για την παρουσίαση του θεατρικού.
Το εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και οι μαθητές και οι γονείς ευχαριστούν όλους τους συμπολίτες που αγόρασαν τα χριστουγεννιάτικα είδη, επίσης ευχαριστούν ιδιαίτερα την ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΪΑ ΡΥΘΜΟΣ για την δωρεά μιας μεγάλης τραπεζαρίας για τις ανάγκες του Εργαστηρίου Αυτόνομης Διαβίωσης και προσωπικά την κ. Παπαδοπούλου Ζωή που διαθέτει εμπορία Ζαχαροειδών για την προσφορά βιβλιοθηκών και άλλων ειδών . Ενώ για το Πάσχα διακινούνται επίσης λαμπάδες και πασχαλινά είδη με στόχο την αγορά των υπολοίπων ειδών για το χώρο Αυτόνομης Διαβίωσης.
Το σχολείο αισιοδοξεί να αποκτήσει μόνιμο προσωπικό σύντομα, έτσι ώστε οι προσπάθειες όλων να έχουν συνέχεια στον ευαίσθητο χώρο της Ειδικής Αγωγής, όπως δήλωσε η Δ/ντρια. Εμείς τους ευχόμαστε «Καλό κουράγιο»σε καθετί νέο που προσπαθούν ή που θα προσπαθήσουν να φέρουν εις πέρας.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

ΠΑΝΣΕΚΤΕ: «Νέα Αυστηρότερα μέτρα λειτουργίας στην Εστίαση και Διασκέδαση από 13 έως 20 Σεπτεμβρίου με ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ για τους ανήλικους και για test»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Τα νέα μέτρα λειτουργίας στην εστίαση και διασκέδαση, αναφέρει με ανακοίνωσή του το Πανελλήνιο Σωματείο Εστιατορίων – Καφετεριών ...