Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Εκδρομή της ΑΡΣΙΣ ΚΟΖΑΝΗΣ στο Πάρκο Ηπειρωτών
None

Εκδρομή της ΑΡΣΙΣ ΚΟΖΑΝΗΣ στο Πάρκο Ηπειρωτών

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 στις 12:00 το πρωί, τα παιδιά και οι εθελοντές του Ελεύθερου Σχολείου της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης, πραγματοποίησαν ημερήσια εκδρομή στο Πάρκο Ηπειρωτών, μετά από τη ζεστή πρόσκληση των μελών του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης.
Την εκδρομή στήριξαν οι εργαζόμενοι στο κατάστημα «ΑΒ Βασιλόπουλος Κοζάνης»  συμμετέχοντας στην πανελλαδική εθελοντική ενέργεια του ομίλου καθώς και τα μέλη του Συλλόγου Βοϊοτών Κοζάνης «Η Αγία Παρασκευή».
Πιο συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι του καταστήματος «ΑΒ Βασιλόπουλος Κοζάνης» ετοίμασαν  το «πικ-νικ» των παιδιών με σάντουιτς, χυμούς και διάφορα εδέσματα, ενώ προσέφεραν επίσης  τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες των παιδιών, που είχαν  συγκεντρώσει με τη συμμετοχή του κόσμου το προηγούμενο διάστημα.
Το πρόγραμμα της εκδρομής περιελάμβανε για τα παιδιά αγώνες ποδοσφαίρου και ομαδικά παραδοσιακά παιχνίδια, ενώ για τους μεγαλύτερους της παρέας,  περιελάμβανε αγώνες μπάσκετ και χορό με το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Βοϊοτών Κοζάνης «Η Αγία Παρασκευή».
Ευχάριστη έκπληξη ήταν η ύπαρξη ζωντανής μουσικής με τους νεαρούς και πολλά υποσχόμενα μουσικούς , Δημήτρη Λαδόπουλο (κλαρίνο), Σταύρο Σεραφείμ (τρομπέτα), και Κώστα Φασούλα (νταούλι).
Το κέφι και η ζωντάνια των μικρών παιδιών πλημμύρισαν από άκρη σε άκρη τον χώρο του Πάρκου των Ηπειρωτών ζητώντας ξανά και ξανά να επαναληφθεί η εκδρομή αυτή.
Η συγκεκριμένη προσπάθεια με την βοήθεια όλων των συμμετασχόντων μακριά από διαχωρισμούς, με μόνο γνώμονα τον άνθρωπο και κυρίως τα αθώα παιδικά χαμόγελα, αξίζει σίγουρα να επαναληφθεί.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ διοργάνωσε επιμορφωτικό webinar με τη συμμετοχή 1.500 εκπαιδευτικών

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ σε συνεργασία με τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Αρναίας, Βιστωνίδας, Ελευθερίου Κορδελιού & Βερτίσκου, Κιλκίς, Παρανεστίου, ...