Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Εκδήλωση του ΠΑΜΕ για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου
None

Εκδήλωση του ΠΑΜΕ για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΤην 36η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου τιμά σήμερα Τρίτη 17 Νοέμβρη η Γραμματεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ) Εορδαίας, με συγκέντρωση που διοργανώνει στις 17:30μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία της Πτολεμαΐδας.
Το ΠΑΜΕ καλεί τους μαζικούς φορείς και συνδικάτα, τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, στον αγωνιστικό εορτασμό της 36ης επετείου του ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου, κρατώντας ζωντανό το μήνυμά του, κόντρα στην ηττοπάθεια, τη μοιρολατρία και το συμβιβασμό.
Στη σχετική πρόσκληση η γραμματεία του ΠΑΜΕ αναφέρει τα εξής: «Ο Νοέμβρης του 1973 μας διδάσκει ότι η ιστορία δε γράφεται με κοινωνική συναίνεση και κοινωνικούς διαλόγους. Η ιστορία γράφεται με ανυπακοή.
Αντεπίθεση τώρα για τα δικαιώματά μας στη μόρφωση και τη δουλειά. Όχι στην ενσωμάτωση και τον εφησυχασμό. Οι σειρήνες που μας λένε να δεχτούμε το λιγότερο κακό και το εφικτό δεν μας αγγίζουν. Μόνη ελπίδα ο αγώνας μας. «ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ».

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας : Διαδικτυακή επιμορφωτική εκδήλωση με θέμα «COVID-19 και Εμβολιασμοί» την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το ΠΕΚΕΣ, τα ΕΚΦΕ και τα ΚΠΕ Δυτικής Μακεδονίας ...