Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Εκδήλωση του Εργάνη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
None

Εκδήλωση του Εργάνη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Τo Κέντρο Εργάνη, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, διοργανώνει τη Δευτέρα 8 Μαρτίου στις 12μ. εκδήλωση στο αμφιθέατρο «Κ. Καραμανλής» στο ισόγειο του Κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Στην εκδήλωση αυτή θα τιμηθούν οι πρόεδροι των Γυναικείων Συνεταιρισμών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και σημαντικές γυναίκες που συνέβαλαν στο θέμα της ισότητας των δύο φύλων σε περιφερειακό επίπεδο.
Την εκδήλωση, που είναι ανοιχτή στο κοινό, θα χαιρετίσει το Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κος Γιώργος Κίρκος.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης οι 8 γυναικείοι συνεταιρισμοί της Περιφέρειας θα παρουσιάσουν την δουλειά τους και θα προσφέρουν παραδοσιακά εδέσματα.
Υπενθυμίζουμε ότι το Κέντρο Εργάνη   λειτουργεί από το 1991 στη Θεσσαλονίκη με στόχο την υποστήριξη γυναικών, νέων και μελών ευπαθών ομάδων σε θέματα απασχόλησης και επιχειρηματικότητας. Από το 2004 έχει παράρτημα στην Κοζάνη, ενώ για πολλά χρόνια και στο πλαίσιο συγκεκριμένων προγραμμάτων έχει δουλέψει σε πολλές πόλεις και χωριά της Δυτικής Μακεδονίας.
Περισσότερες πληροφορίες στο παράρτημα του Εργάνη στην Κοζάνη, στο 2461350143 (υπεύθυνη κα Κατερίνα Γ. Σιακαβάρα)
Με τα κεντρικά του Εργάνη στη Θεσσαλονίκη, στο 2310621166 (υπεύθυνη κα Πόπη Σουρμαΐδου) ή στην ιστοσελίδα του Εργάνη στο www.ergani.gr

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team