Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ
None

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email«Στη Νέα Δημοκρατία είμαστε μια γροθιά. Πιστεύουμε στις αξίες μας, στις αρχές μας, στα οράματα και στις προτάσεις μας. Βαδίζουμε με μπροστάρη τον πρωθυπουργό μας και αρχηγό της παράταξης, τον Κώστα Καραμανλή».
Τα παραπάνω τόνισε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για ΜΜΕ και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας, κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Κοζάνης, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στη ταβέρνα «Ναυσικά». Ήταν μια ζεστή εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν όλοι οι θεσμικοί εκπρόσωποι, όπως στελέχη όλων των κομματικών οργανώσεων του νομού, οι βουλευτές, ο νομάρχης, οι δήμαρχοι που εκλέχτηκαν με τη ΝΔ, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης. Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Γιώργος Τοπαλίδης, η εκδήλωση έγινε σε σχετικά μικρό χώρο, έπεται όμως μεγάλη πολιτική εκδήλωση στις 6 Μαρτίου με ομιλητή τον υπουργό υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Θέλοντας, να βάλει τέρμα στην εκλογολογία, ο Κ. Γκιουλέκας, τόνισε: «θα γίνουν κανονικά οι ευρωεκλογές στις 7 Ιουνίου. Όσοι ορέγονται εθνικές εκλογές θα μείνουν με την όρεξη. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα για μας. Οι εκλογές θα γίνουν μετά από δυόμιση χρόνια. Προς το παρόν έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Ο κόσμος περιμένει από μας λύση στα προβλήματα και όχι σενάρια φαντασίας, όπως οι εκλογές».
Μιλώντας στην εκδήλωση ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κοζάνης, Γιώργος Τοπαλίδης, υπογράμμισε: «Όλοι οι Νεοδημοκράτες είμαστε εδώ. Όλοι οι Νεοδημοκράτες στηρίζουμε τον Κώστα Καραμανλή. Στηρίζουμε τον πρόεδρο μας και πρωθυπουργό της χώρας, στηρίζουμε την μεγάλη μας παράταξη, στηρίζουμε την πρόοδο και την ευημερία του τόπου, στηρίζουμε τις μεταρρυθμίσεις, στηρίζουμε τις αποφάσεις του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.
Εμείς οι Νεοδημοκράτες είμαστε αυθεντικοί δημοκράτες.
Έχουμε άποψη.
Εκφράζουμε τη γνώμη μας.
Και το κόμμα μας υπό την ηγεσία εδώ και δώδεκα χρόνια του Κώστα Καραμανλή μας έχει προσφέρει απλόχερα την ελεύθερη έκφραση.
Εμείς οι Νεοδημοκράτες ανήκουμε στην Νέα Δημοκρατία γιατί το θέλουμε. Είμαστε στην Νέα Δημοκρατία γιατί μας εκφράζουν οι ιδέες της και η πολιτική της προσφορά στον τόπο. Οι αρχές του κόμματος μας έχουν μια κοινή συνισταμένη: την ελευθερία της γνώμης, της έκφρασης, της συμμετοχής.
Αυτά δεν πρέπει να τα ξεχνάμε και να μην τα ξεπερνάμε χωρίς στοιχειώδη αυτοκριτική όλοι μας, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Όλοι μας ζητάμε να κάνει η Νέα Δημοκρατία κάτι για μας, να κάνει ο Κώστας Καραμανλής για μας αλλά, καλό είναι να αναρωτηθούμε τι έχουμε κάνει ή τι κάνουμε εμείς για την Νέα Δημοκρατία, τι κάνουμε για τον πρωθυπουργό μας Κώστα Καραμανλή!
Ο Κώστας Καραμανλής μας οδήγησε την παράταξή μας ξανά στην εξουσία, μετά από δέκα χρόνια στην αντιπολίτευση. Αυτό μάλλον το έχουμε ξεχάσει».
Απευθυνόμενος στον υφυπουργό Εσωτερικών Κ. Γκιουλέκα, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, σημείωσε:
Κύριε Υπουργέ,
Μεταφέρετε στην ηγέτη μας τον Κώστα Καραμανλή πως εμείς στην Δυτική Μακεδονία και στο Νομό Κοζάνης πιστεύουμε στην μεγάλη του προσπάθεια, στην παράταξή μας.
Μεταφέρετε στον πρωθυπουργό μας την συμπαράστασή μας με κάθε τρόπο στον κοινό αγώνα.
Εμείς εδώ από την Κοζάνη είμαστε μία γροθιά, ενωμένοι όσο ποτέ, ενωμένοι για το καλό της χώρας και της παράταξής μας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

«Ρώτα την καρδιά σου» – Μια ταινία για τους Κρυπτοχριστιανούς του Πόντου!

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Πρόκειται για μία ταινία του 2010 με τίτλο «Ρώτα την καρδιά σου» (Yuregine Sor) που πραγματεύεται ένα θέμα ...