Αρχική > Uncategorized > ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!
None

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ο απολογισμός των δράσεων για το 2009, οι μελλοντικοί στόχοι και η βράβευση των φορέων και των χορηγών, που στήριξαν και βοήθησαν στην ανάπτυξη του εθελοντισμού, ήταν τα χαρακτηριστικά της εκδήλωσης της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Πτολεμαϊδας, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ».
Τη στιγμή του εθελοντή διασώστη που εκπαιδεύεται σε τεχνικές διάσωσης για τον εαυτό του, τους οικείους του και κυρίως για το κοινωνικό σύνολο, έδωσε ο Γ. Γραμματέας του Συλλόγου Θεόδωρος Τρυψάνης, τονίζοντας ότι σκοπός είναι η προσφορά κάθε δυνατής βοήθειας και η διάσωση ατόμων μετά από φυσικές καταστροφές.
Στα μέχρι τώρα πεπραγμένα της ομάδας που έχουν να κάνουν με ασκήσεις και διάφορα σενάρια διάσωσης, με σεμινάρια πρώτων βοηθειών, με καλύψεις αγώνων και με συμμετοχές σε εθελοντικές δράσεις, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου Γεώργιος Καμπούρης, ενώ έκανε λόγο και για τους επόμενους νέους στόχους, που αφορούν την αγορά νέου εξοπλισμού και ενός οχήματος.
Η Διοίκηση της ΕΔΟΠ αναγνωρίζοντας τη στήριξη των φορέων και χορηγών, απένειμε τιμητικές πλακέτες στο Δήμο Πτολεμαϊδας, στη Ν.Α. Κοζάνης, στο Δήμο Μουρικίου, στην ΔΕΤΗΠ, στον εκπαιδευτή Ευάγγελο Τσακμάκη, στο ίδρυμα Μποδοσάκη, στην Διεύθυνση ΛΚΔΜ, στον π. Αντινομάρχη Παύλο Τσότσο, στον π. Αντιδήμαρχο Γιάννη Ασπράγκαθο και στις τεχνικές εταιρείες ΙΟΝΙΟΣ ΑΕ και ΤΕΚ ΑΕ Θεσσαλονίκης.
Η ΕΔΟΠ δίνοντας τα καλύτερα δείγματα γραφής και συμβάλλοντας στην προώθηση της ιδέας του εθελοντισμού αποτελεί το «καμάρι» της Πτολεμαϊδας, ενώ το ορμητήριό της, ο χώρος που της παραχωρήθηκε από το Δήμο Πτολεμαϊδας, στο πρώην Στρατόπεδο, είναι ανοιχτός σε κάθε πολίτη που θέλει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο ως εθελοντής διασώστης.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team