Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Δ. ΣΕΡΒΙΩΝ – ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ: Υπογραφή σύμβασης για την επισκευή της στέγης του Κοινοτ. Καταστήματος στην Τ.Κ. Βαθυλάκκου

Δ. ΣΕΡΒΙΩΝ – ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ: Υπογραφή σύμβασης για την επισκευή της στέγης του Κοινοτ. Καταστήματος στην Τ.Κ. Βαθυλάκκου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

servia

Τη σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Ανακατασκευή στέγης Κοινοτικού Καταστήματος και Ιατρείου Βαθυλάκκου» υπέγραψε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος με τον ανάδοχο του έργου, παρουσία του πρόεδρου Δημήτρη Τσιπλακίδη και των μελών του Τοπικού Συμβουλίου Βαθυλάκκου.
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 38.571€ και περιλαμβάνει την ολοκληρωτική ανακατασκευή της παλιάς στέγης στο κτίριο που εξυπηρετεί τις ανάγκες της Τοπικής Κοινότητας αλλά και του Αγροτικού Ιατρείου. Ήταν ένα πάγιο αίτημα της Τοπικής Κοινότητας και το συγκεκριμένο έργο αποτελεί το πρώτο τμήμα της παρέμβασης που θα πραγματοποιηθεί σε όλο το κτίριο καθώς σύμφωνα και με τον Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού θα ακολουθήσει το επόμενο έτος αντίστοιχο έργο επισκευής του κτιρίου.
Αυτή την περίοδο στο Βαθύλακκο εκτελείται και το μεγάλο έργο της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης σε όλο τον οικισμό.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team