Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Δ.Ζαραφίδης: «Η Βλάστη θα πρέπει να αποτελεί για την Πτολεμαΐδα το λίκνο της πολιτιστικής παράδοσης»

Δ.Ζαραφίδης: «Η Βλάστη θα πρέπει να αποτελεί για την Πτολεμαΐδα το λίκνο της πολιτιστικής παράδοσης»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

 zarafidisnew

 

Στη  Βλάστη παρευρέθηκε κλιμάκιο της Δημοτικής Κίνησης «Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας» , με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Ζαραφίδη,  την Κυριακή 11 Μαΐου, όπου έγινε συζήτηση με κατοίκους.

Τέθηκαν ζητήματα για την τουριστική προβολή της Βλάστης από την πλευρά του δήμου, όπως επίσης προβλήματα μη ύπαρξης συγκοινωνίας, την απουσία αστικών λεωφορείων, καθώς υπάρχουν μόνο για λίγους μήνες μετακινήσεις από τα ΚΤΕΛ, πράγμα που δυσχεραίνει την εξυπηρέτηση των κατοίκων.

Η τουριστική προβολή πρέπει να συνδυαστεί με τον βιομηχανικό τουρισμό που συνδέεται με τη ΔΕΗ, το μουσείο της Πτολεμαΐδας, το μουσείο απολιθωμένου ελέφαντα στον Περδίκα, καθώς και της αξιοποίησης των αποκατεστημένων εδαφών της ΔΕΗ.

Με αποκορύφωμα τις εκδηλώσεις που γίνονται τον Ιούνιο στη Βλάστη, πρέπει να προωθηθούν τα τοπικά προϊόντα και η λαϊκή τέχνη.

«Η Βλάστη θα πρέπει να αποτελεί για την Πτολεμαΐδα το λίκνο της πολιτιστικής παράδοσης που θα προσελκύει όχι μόνο ξένους τουρίστες, άλλα και τους ίδιους τους πολίτες της Εορδαίας»,  είπε κλείνοντας την ομιλία του, ο Δημήτρης Ζαραφίδης. 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Δ. Εορδαίας: Αποκαθίσταται ο φωτισμός του δρόμου προς το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο – Πλέον θα λειτουργεί με λαμπτήρες τεχνολογίας LED-VIDEO

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Είναι ίσως ο πιο πολυσύχναστος δρόμος του Δήμου Εορδαίας τον οποίο «περπατάνε» χιλιάδες Δυτικομακεδόνες, κι όμως υπήρχαν τεράστια προβλήματα ...