Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Δωρεάν διανομή ελαιόλαδου σε Φλώρινα, Γρεβενά και Άργος Ορεστικό

Δωρεάν διανομή ελαιόλαδου σε Φλώρινα, Γρεβενά και Άργος Ορεστικό

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


ladi

Δωρεάν διανομή ελαιόλαδου θα πραγματοποιηθεί για όσους είναι δικαιούχοι στις πόλεις της Φλώρινας, των Γρεβενών και του Άργους Ορεστικού.
Πιο αναλυτικά στη Φλώρινα την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου και τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου θα γίνει η διανομή ελαιόλαδου για όσους είναι δικαιούχοι τροφίμων στο Δήμο Φλώρινας. Τις ημέρες αυτές μπορούν να παραλαμβάνουν τις ποσότητες, που δικαιούνται, όλοι, ανεξαρτήτως μελών οικογένειας. Η διανομή θα γίνει από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Φλώρινας, στην οδό 7ης Νοεμβρίου, και από τις 9π.μ. μέχρι τις 2μ.μ.
Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα. Στην περίπτωση που αδυνατεί να προσέλθει ο ίδιος, θα πρέπει να υπάρχει νόμιμη εξουσιοδότηση του εκπροσώπου που θα τα παραλάβει.
Η λίστα με τα ονόματα των δικαιούχων υπάρχει στο Δημαρχείο και όποιος ενδιαφέρεται να ζητήσει σχετικές πληροφορίες μπορεί να επικοινωνεί στα τηλέφωνα: 2385351010, 2385351031.
Για το Δήμο Γρεβενών η δωρεάν διανομή Λαδιού ξεκινάει σήμερα Τρίτη 4 Φεβρουαρίου στους δικαιούχους του Προγράμματος «Δωρεάν διανομή τροφίμων-Πρόγραμμα Ε.Ε.2013 Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.». Οι δικαιούχοι θα μπορούν να το παραλαμβάνουν από τη Μαθητική Εστία από τις 9πμ. έως τις 12μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα: 2462350862 και 2462350830 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Και στον Δήμο Άργους Ορεστικού θα γίνει στους δικαιούχους δωρεάν διανομής τροφίμων σε απόρους που εκπονεί η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, σύμφωνα με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σήμερα Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στο κτήριο του παλιού Λυκείου.
Οι δικαιούχοι έχουν ενημερωθεί τηλεφωνικά, ενώ θα πρέπει να προσέρθουν στον χώρο διανομής με την αστυνομική τους ταυτότητα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2467351309.

Διαβάστε επίσης Διανομή ελαιόλαδου από το Δήμο Εορδαίας, την Τετάρτη 5 και την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team