Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Διανομή ελαιόλαδου από το Δήμο Εορδαίας, την Τετάρτη 5 και την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου στους δικαιούχους του προγράμματος του ΕΣΠΑ

Διανομή ελαιόλαδου από το Δήμο Εορδαίας, την Τετάρτη 5 και την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου στους δικαιούχους του προγράμματος του ΕΣΠΑ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

DSC02691

Ξεκινάει από την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου και θα συνεχιστεί και την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου η εφαρμογή προγράμματος δωρεάν Διανομής Τροφίμων του ΕΣΠΑ, που αφορά την διανομή ελαιόλαδου.
Ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Κοινωνικής Πολιτικής Στέφανος Μπίγγας καλεί όλους του δικαιούχους του προγράμματος να παραλάβουν τις ποσότητες ελαιολάδου, που τους αναλογούν από το κτίριο της πρώην σχολής Δημοτικής Αστυνομίας (απέναντι από το LIDL) κατά τις ημέρες Τετάρτη 5 και Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, από τις 9 π.μ. έως τις 2μ.μ.
Επί πλέον ο κ. Μπίγγας διευκρινίζει ότι όσοι δεν έχουν παραλάβη τα τρόφιμα τους, μπορούν να τα πάρουν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, μαζί με το λάδι τους.
Να σημειωθεί ότι η διανομή ισχύει για όλους τους δικαιούχους του Δήμου Εορδαίας (τοπικές κοινότητες και πόλη της Πτολεμαΐδας), ενώ απαραίτητη θεωρείται η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, για την παραλαβή των τροφίμων.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team