Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Διακοπή ρεύματος για μία ώρα στην Κοζάνη

Διακοπή ρεύματος για μία ώρα στην Κοζάνη

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

diakopi-reumatos1

Χωρίς ρεύμα έμεινε χτες για μία ώρα μεγάλο τμήμα της πόλης της Κοζάνης, καθώς για άγνωστο λόγο τέθηκε εκτός λειτουργίας η κύρια γραμμή ηλεκτροδότησης.

Η βλάβη σημειώθηκε στις 9.20 το πρωί, με αποτέλεσμα τη διακοπή ηλεκτροδότησης σε όλο το εμπορικό κέντρο, στην περιοχή του Εργατικού Κέντρου, στην πλατεία Λασσάνη, μέχρι και τα γραφεία της ΔΕΗ στην άκρη της πόλης. Αμέσως κινητοποιήθηκαν τα συνεργεία του ΔΕΔΗΕ (Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας. Οι τεχνικοί έψαξαν να βρουν τη βλάβη, διαπίστωσαν ότι υπήρξε κάποιο βραχυκύκλωμα που προκάλεσε τη διακοπή, χωρίς όμως να εντοπίσουν τα αίτιά της. Εικάζεται ότι μπορεί να προκλήθηκε από την πτώση κάποιου δένδρου στο εναέριο δίκτυο ή ενδεχομένως να υπήρξε κάποιο πρόβλημα στο υπόγειο δίκτυο.

Το συνεργείο των τεχνικών τροφοδότησε με ρεύμα τη γραμμή, η οποία λειτούργησε κανονικά και ηλεκτροδοτήθηκε ξανά η περιοχή σταδιακά. Μέχρι τις 10.20 το πρωί είχε αποκατασταθεί παντού η ηλεκτροδότηση.

Ωστόσο, οι αρμόδιοι του ΔΕΔΗΕ υπογράμμιζαν ότι «από τη στιγμή που δεν εντοπίστηκε η αιτία της βλάβης, δεν αποκλείεται να υπάρξει ξανά διακοπή κάποια άλλη στιγμή».

Χ.Β.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου: Πασχαλινό ωράριο εμπορικών καταστημάτων

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Το «καλάθι» που έπεσε κατά το χτεσινό εργατικό ατύχημα στον Άγιο Δημήτριο, όπου οι ...