Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Διαγωνισμός Επιχειρηματικών Ιδεών του Anatolia School of Business

Διαγωνισμός Επιχειρηματικών Ιδεών του Anatolia School of Business

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


pic-0-norm

Ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικών Ιδεών «John & Mary Pappajohn Plan Award» που διοργανώνει το Anatolia School of Business του American College of Thessaloniki (ACT) βρίσκεται στο επίκεντρο της εκδήλωσης «Επιχειρηματικά Μονοπάτια για Όλους!» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα, σε εκείνους που κάνουν ήδη τα πρώτα τους βήματα στον χώρο, σε εκείνους που δεν το έχουν τολμήσει ακόμη ωστόσο θεωρούν ότι το μέλλον τους είναι το επιχειρείν.

Η πρώτη φάση του θα διεξαχθεί την 1η Απριλίου 2014 και σε αυτήν οι ενδιαφερόμενοι θα καταθέσουν τις ιδέες τους, ενώ στη συνέχεια θα διεκδικήσουν το ποσό των 20.000 ευρώ που θα μοιραστούν στα 5 καλύτερα επιχειρηματικά σχέδια. Οι νικητές/τριες θα μπορούν να εκπαιδευθούν για ένα μήνα και στη συνέχεια να έχουν για έναν χρόνο την υποστήριξη του Κέντρου Επιχειρηματικότητας του Anatolia School of Business δωρεάν.

Την παρουσίαση του Διαγωνισμού, θα ακολουθήσει συζήτηση με startupers οι οποίοι θα μοιραστούν εμπειρίες από την έως τώρα επιχειρηματική πορεία τους. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με το ντοκιμαντέρ «The Startup Kids» σε πρώτη πανελλήνια προβολή.

Την παρουσίαση και τον συντονισμό της συζήτησης θα κάνει ο Δρ Φάνης Βάρβογλης, Διευθυντής του Anatolia School of Business.

Η εκδήλωση «Επιχειρηματικά Μονοπάτια για Όλους!» έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και πραγματοποιείται με την υποστήριξη των: Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, Deloitte, Open Coffee Club Greece, Odyssey Fund, AIESEC, VentureGarden.

ΠΟΤΕ: Τετάρτη 12 Μαρτίου

ΠΟΥ: Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων

 

entreprenership_path_1

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team