Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Δανέζικη αντιπροσωπεία στον Περιφερειάρχη
None

Δανέζικη αντιπροσωπεία στον Περιφερειάρχη


Επίσκεψη Δανών επιχειρηματιών είχε χθες το πρωί στην Περιφέρεια ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ανδρέας Λεούδης, στο πλαίσιο ανταπόδοσης της επίσκεψης που πραγματοποίησε στη Δανία κλιμάκιο της Περιφέρεια με επικεφαλής τον Γ.Γ..
Ο κ. Λεούδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους δανούς επιχειρηματίες ζητήματα που αφορούν στην εκτροφή γουνοφόρων ζώων και επεξεργασίας –εμπορίας γουναρικών, καθώς η επαφές αφορούν στη σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας αλλά και στη δυνατότητα ανάπτυξης εμπορικών σχέσεων μεταξύ των επιχειρηματιών από την Κοπεγχάγη και της περιοχής μας.
Η δανέζικη αντιπροσωπεία επρόκειτο να παραστεί χθες το απόγευμα σε εκδήλωση που είχε διοργανωθεί στη Σιάτιστα με θέμα την επεξεργασία και προώθηση της γούνας και να έχει συνάντηση με γουνοποιούς της Σιάτιστα.
Στο περιθώριο της επίσκεψης αυτής ο κ. Λεούδης ενημέρωσε επίσης τους δημοσιογράφους και για την προγραμματισμένη συνάντηση που είχε προχθές στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, παρουσία και βουλευτών του νομού Κοζάνης, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη γούνα, την εκτροφή γουνοφόρων ζώων, αλλά και στο κομμάτι της εκπαίδευσής των γουνοποιών αλλά και τη δυνατότητα ένταξης των γουνοποιητικών επιχειρήσεων σε αναπτυξιακά προγράμματα για τη χρηματοδότησή τους.

Ρ.Β.

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Σάββατο στα γήπεδα με το e-ptolemeos.gr- Τελικά Αποτελέσματα στην Ε.Π.Σ. Φλώρινας- Πρόγραμμα Κυριακής

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου στην Ε.Π.Σ. Φλώρινας: Α΄ Κατηγορία Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας- ΠΑΣ Φλώρινας 2-2 (Ι. Παλλικρούσης 3ο, Μ. Παλλικρούσης ...