Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > “Βούλιαξε” η κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας την Τσικνοπέμπτη

“Βούλιαξε” η κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας την Τσικνοπέμπτη

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

DSC07310

Αξέχαστη θα μείνει η φετινή Τσικνοπέμπτη στους μικρούς και μεγάλους κατοίκους της Πτολεμαΐδας και όχι μόνο, που συμμετείχαν στην κοινή εορταστική εκδήλωση την οποία διοργάνωσαν 10 πολιτιστικοί σύλλογοι της Εορδαίας υπό την αιγίδα του Δήμου Εορδαίας, στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου δεν έπεφτε “καρφίτσα”.
Οι διοργανωτές πέτυχαν τον στόχο τους να φέρουν πιο κοντά τους πολίτες αυτή την αποκριά, με άφθονο δωρεάν κρασί, ζωντανή μουσική και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά.
Υποδεχόμενη ως οικοδέσποινα τους παρισταμένους η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου επεσήμανε ότι: «Ο Δήμος μαζί με τους πολιτιστικούς συλλόγους και τους πολίτες μας, γιορτάζει τα πατροπαράδοτα έθιμα του λαού μας και δίνει το μήνυμα ότι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά και η Πτολεμαΐδα να είναι το επίκεντρο των εκδηλώσεων και δράσεων».
«Η αποψινή λαοθάλασσα μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε την κοινή αυτή προσπάθεια και στο μέλλον» τόνισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας Θεοδόσιος Καδόγλου.
«Τσικνοπέμπτη στην πλατεία της Πτολεμαΐδας» αυτό θα είναι πλέον το σύνθημά μας προκειμένου να εμπεδώσουν οι νέοι μας τη σημασία διατήρησης των εθίμων των προγόνων μας, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Εορδαίας Λιβέριος Πασχαλίδης.
«Η ανέλπιστη συμμετοχή του κόσμου μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε όλοι μαζί Σύλλογοι και Δήμος Εορδαίας» διευκρίνισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τροβαδούρων Μιχάλης Δεληκώστας.
Τα συγχαρητήριά τους στους διοργανωτές για την πρωτοφανή επιτυχία της εκδήλωσης, που κατάφερε να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου εξέφρασαν μέσα από τον “Π” οι Αντιδήμαρχοι Εορδαίας κ.κ. Σιδηρόπουλος, Παναγιωτίδης, Καλαϊτζόπουλος, Τσολακίδης και Μπίγγας, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού και Παιδείας Γιάννης Ασπράγκαθος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕ Γιώργος Καραΐσκος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, εκπρόσωποι των ΚΑΠΗ και άλλων φορέων, αλλά και πολίτες.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

DSC07311 DSC07318 DSC07328

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team