Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Αυτοκινητοπομπή από τον Πεντάλοφο στην Κοζάνη
None

Αυτοκινητοπομπή από τον Πεντάλοφο στην Κοζάνη

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Παμβοϊακό συλλαλητήριο υπέρ της απρόσκοπτης λειτουργίας όλων των σχολείων της περιοχής, πραγματοποιείται σήμερα στο Βόιο, καθώς και ταυτόχρονη κάθοδο στην Κοζάνη.
Όπως δήλωσε στον «Π» η δήμαρχος Παναγιώτα Ορφανίδου, το πρωί στις 9.30 ξεκινά μία αυτοπομπή από τον Πεντάλοφο. Στην διαδορμή της θα προστίθενται στην αυτοκινητοπομπή αυτοκίνητα από το Τσοτύλι, τη Νεάπολη, τη Σιάτιστα, την Εράτυρα και τη Γαλατινή.
Η αυτοκινητοπομπή θα φτάσει στις 12.30 το μεσημέρι στην Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, όπου η Συντονιστική Επιτροπή με επικεφαλής τη δήμαρχο Π. Ορφανίδου θα επιδώσουν ψήφισμα στην περιφερειακή διευθύντρια Έλενα Ζυγούρη, με το οποίο θα εκφράζουν την αντίθεσή τους στο κλείσιμο έστω και ενός σχολείου της περιοχής.
Σ’ αυτή την ομόφωνη θέση κατέληξε άλλωστε, την περασμένη εβδομάδα η ευρεία σύσκεψη φορέων που πραγματοποιήθηκε στο Κουκουλίδειο Πνευματικό Κέντρο Σιάτιστας.
Όπως δήλωσε χτες στον «Π» η δήμαρχος Βοΐου Π. Ορφανίδου «στις επόμενες ημέρες θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, ώστε να μην κλείσει ούτε ένα σχολείο στο Βόιο». Στην αυτοκινητοπομπή συμμετέχουν πολίτες της περιοχής και η Συντονιστική Επιτροπή με επικεφαλής τη δημοτική αρχή, καθώς και εκπρόσωποι διαδασκόντων και γονέων – κηδεμόνων. Το δημαρχείο του δήμου Βοΐου παρέμεινε χτες κλειστό, ενώ τα σχολεία της περιοχής θα λειτουργήσουν κανονικά. Εξαίρεση το γυμνάσιο – λύκειο Γαλατινής, οι μαθητές του οποίου άρχισαν από χτες κατάληψη του σχολείου τους.

Χ.Β.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team