Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Ατυχές σλόγκαν – Ο Επίκαιρος καταγράφει…

Ατυχές σλόγκαν – Ο Επίκαιρος καταγράφει…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email






ontime

Δημόσιες σχέσεις
Τώρα που κυκλοφόρησαν τα ψηφοδέλτια, είναι εύκολο, μετά από μια μικρή έρευνα να απαντήσει κανείς, στο εξής ερώτημα:
“Πόσοι και ποιοι από τα ιδρυτικά και ιστορικά στελέχη των “εθελοντικών” οργανώσεων και διαφόρων ομάδων δεν είναι υποψήφιοι στις εκλογές;” Η απάντηση προβλέπεται πως θα είναι δυσάρεστη, καθώς οι καταστάσεις αυτές είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για αναγνωρισιμότητα και δικτύωση.

Ατυχές σλόγκαν
Όταν μια υποψήφια έχει σλόγκαν “Με απόθεμα αυτοδιοικητικής εμπειρίας” τι εννοεί; Ότι η εμπειρία της περισσεύει; Ότι παραέχει εμπειρία με τις εκλογές, και αποδέχεται μόνη της ότι πρέπει να αποσυρθεί;

Οι Κρήτες
“Στηρίζουμε τον αθλητισμό έμπρακτα”, είναι μια φράση που ακούμε συχνά πυκνά από χείλη πολιτικάντηδων. Πόσοι όμως μη δημόσιοι φορείς, έδωσαν λεφτά από το υστέρημά τους, για να στηρίξουν τον αθλητισμό κυριολεκτικά; Το τελευταίο παράδειγμα, του Συλλόγου Κρητών και φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας, είναι αξιοθαύμαστο. Συνέδραμαν οικονομικά στο πολυδάπανο ταξίδι των νεανίδων του Αρκαδίου από το Ρέθυμνο στην Πτολεμαΐδα, για τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του πρωταθλήματος μπάσκετ. Αυτό σημαίνει να αγαπάς τον τόπο σου με αποδείξεις.

O Επίκαιρος

ÁÈÇÍÁ - ÄÇËÙÓÅÉÓ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÁÍÔ. ÓÁÌÁÑÁ ÊÁÉ ÔÇÓ ÃÅÑÌÁÍÉÄÁÓ ÊÁÃÊÅËÁÑÉÏÕ ÁÍÃÊÅËÁ ÌÅÑÊÅË ÓÔÏ ÌÅÃÁÑÏ ÌÁÎÉÌÏÕ (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Από το Ποντίκι

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team