Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έμπρακτο το ενδιαφέρον του υφυπουργού ΠΕΚΑ για τη Δυτική Μακεδονία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έμπρακτο το ενδιαφέρον του υφυπουργού ΠΕΚΑ για τη Δυτική Μακεδονία

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email1

Είναι γνωστό το έμπρακτο ενδιαφέρον του Υφυπουργού ΠΕΚΑ Σταύρου Καλαφάτη για την Δυτική Μακεδονία και οι στενοί δεσμοί του με την περιοχή.
Ο κ. Καλαφάτης για μία ακόμα φορά μίλησε αποκλειστικά στον ‘’Π’’ όταν τον συνάντησε στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς της Θεσσαλονίκης για τις προτεραιότητες και τα σχέδια του για την Δυτική Μακεδονία τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι ένα κομβικό διαμέρισμα της Χώρας και για εμάς είναι πολύ σημαντικό να του δώσουμε αναπτυξιακή διάσταση και να προστατεύσουμε το περιβάλλον.
Έχουμε δώσει ήδη μεγάλη βαρύτητα στην ολοκλήρωση έργων βιολογικού καθαρισμού και στους 4 Νομούς της Περιφέρειας στην προσπάθειά μας να προωθήσουμε και να ενισχύσουμε την προστασία του περιβάλλοντος».
Ο κ. Υπουργός αναφέρθηκε ενδεικτικά στην προώθηση έργων που αφορούν τον βιολογικό καθαρισμό ύψους 65 εκατομμυρίων ευρών, καθώς και στην ολοκλήρωση της 3 φάσης των έργων στα ΜΑΒΕ, με την υπογραφή 18 εκατομμυρίων ευρώ, που σημαίνει ότι το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται στο επίπεδο εξαγγελιών αλλά είναι έμπρακτο.
Επί πλέον ο κ. Καλαφάτης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην εποικοδομητική του συνεργασία με τους φορείς της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας επισημαίνοντας τα εξής: «Νοιώθουμε ότι η εσχατιά της Ελλάδος πρέπει ν’ αντιμετωπίζεται με τον δέοντα σεβασμό και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε με συγκεκριμένες πράξεις και μέσα από την άψογη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, οι οποίοι είναι οι βασικοί παράγοντες στην προσπάθεια για μία αναπτυξιακή προοπτική στην περιοχή».

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Φλώρινα: Προσφορά Αλληλεγγύης στους Πλημμυροπαθείς της Π.Ε. Καρδίτσας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Το πρωί της Τρίτης 24 Νοεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, με τελικό προορισμό την Π.Ε. Καρδίτσας ...