Αρχική > Uncategorized > Απαιτείται να δοθεί ουσιαστική και καθαρή λύση για την αντιμετώπιση του ελληνικού προβλήματος
None

Απαιτείται να δοθεί ουσιαστική και καθαρή λύση για την αντιμετώπιση του ελληνικού προβλήματος

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ουσιαστική και καθαρή λύση τόσο στην αντιμετώπιση του ελληνικού προβλήματος, όσο και στη γενικότερη πολιτική κατεύθυνση της Ευρώπης, ζήτησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχία Δημήτρης Ζαφειριάδης, με δήλωσή του η οποία έχει ως εξής:
«Στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της Πέμπτης, απαιτείται να δοθεί ουσιαστική και καθαρή λύση τόσο στην αντιμετώπιση του ελληνικού προβλήματος, όσο και στη γενικότερη πολιτική κατεύθυνση της Ευρώπης.
Μπορεί να βρεθεί κοινός τόπος. Για την Ελλάδα το εφικτό περνά μέσα από την υιοθέτηση της πρότασης της Δημοκρατικής Συμμαχίας και του κόμματος των Φιλελευθέρων Δημοκρατών της Ευρώπης, για επαναγορά ομολόγων από την ΕΚΤ ή το Ταμείο Στήριξης και για ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ.
Η ελληνική κυβέρνηση, οφείλει να διαπραγματευτεί ουσιαστικά για να πετύχει τη διαμόρφωση ενός σχεδίου μείωσης του χρέους, την επιμήκυνση με χαμηλότερα επιτόκια και την διασφάλιση της ρευστότητας στην αγορά και το τραπεζικό σύστημα.
Τα χρονικά περιθώρια εξαντλούνται. Πλέον κανένας, ούτε η Ελλάδα αλλά πολύ περισσότερο ούτε η Ευρώπη, έχουμε την πολυτέλεια να αγνοούμε την πραγματικότητα».

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team