Αρχική > Uncategorized > Απέδωσαν καρπούς τα αυξημένα μέτρα της Τροχαίας
None

Απέδωσαν καρπούς τα αυξημένα μέτρα της Τροχαίας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Με ασφάλεια πραγματοποιήθηκε το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου η αυξημένη κίνηση τις οδικές αρτηρίες της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης αλλά και γενικότερα στη Δυτική Μακεδονία, καθώς δεν σημειώθηκε κανένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα.
Ο λόγος, τα αυξημένα μέτρα ελέγχων των υπηρεσιών τροχαίας που ελήφθησαν από την αστυνομική διεύθυνση Κοζάνης ενόψει του τριημέρου του Δεκαπενταύγουστου, αφού ακόμη και στη Βλάστη θεάθηκαν τροχονόμοι το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου να διευθετούν την αυξημένη, λόγω του Τρανού Χορού, κυκλοφορία των οχημάτων.
Τα αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο του Δεκαπενταύγουστου τέθηκαν σε ισχύ από το Σάββατο 13 μέχρι το πρωί της Τρίτης 16 Αυγούστου. Τα μέτρα, σύμφωνα με τον διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Πτολεμαΐδας Σπύρο Τάσιο στον «Π», αφορούσαν στη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των πεζών και των οχημάτων τόσο στις πόλεις όσο και στους βασικούς οδικούς και επαρχιακούς άξονες, καθώς και σε σημεία στα οποία σημειώνονται συχνά τροχαία ατυχήματα ή είχαν αυξημένη κίνηση λόγω πανηγύρεων για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Παναγίας.
«Από την αστυνομική διεύθυνση Κοζάνης σχεδιάστηκαν μέτρα Τροχαία για όλο το νομό, μέτρα που υλοποίησε το Τμήμα Τροχαίας Πτολεμαΐδας με εμφανή αστυνόμευση καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο με περιπολικά σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, προκειμένου να διευκολυνθούν οι οδηγοί στην κίνησή τους, αλλά και για τη βεβαίωση των επικίνδυνων παραβάσεων, με γνώμονα τη μείωση των επικίνδυνων τροχαίων ατυχημάτων και την αύξηση της οδικής ασφάλειας», δήλωσε ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Πτολεμαΐδας κ. Τάσιος.
Σημείωσε μάλιστα ότι για το σκοπό αυτό συγκροτήθηκαν συνεργεία και επιλέχθηκαν ειδικά σημεία, στα οποία διενεργήθηκαν εκτεταμένοι έλεγχοι για υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ (αλκοτέστ), επικίνδυνους ελιγμούς, κίνησης στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, παραβίασης σηματοδοτών, μη χρήση ζώνης ασφαλείας, αφού «στόχος των μέτρων ήταν να γυρίσουν όλοι στο σπίτι τους με ασφάλεια».

Ρόη ΒΑΣΒΑΤΕΚΗ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team