Αρχική > Uncategorized > ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗ, ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
None

ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗ, ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΛίγες μόλις ημέρες πριν από το ΠΑΣΧΑ και η αγορά της Πτολεμαϊδας, άρχισε να «ζεσταίνεται» καθώς η καταβολή του πασχαλινού δώρου έστω και μειωμένου έκανε τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους να περάσουν το κατώφλι των καταστημάτων, για τα ψώνια των ημερών που εφέτος θα είναι αρκετά περιορισμένα.
Το ενδιαφέρον των καταναλωτών στρέφεται κυρίως στα είδη πρώτης ανάγκης και σ’ αυτά που απαιτούνται για το πασχαλινό τραπέζι, καθώς και στα είδη ένδυσης και υπόδησης, που χρειάζονται για κάποιες ιδιαίτερες εμφανίσεις.
Η Πασχαλινή αγορά, όμως είναι γεμάτη από προϊόντα για μικρά παιδιά, όπως σοκολατένια αυγά, λαγουδάκια κ.λ.π., διάφορα επίκαιρα παιχνίδια, ενώ κυρίαρχο ρόλο παίζουν οι λαμπάδες σε πολλά χρώματα και σχέδια.
Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι η αγορά της Πτολεμαϊδας είναι από τις καλύτερες καθώς διαθέτει ποικιλία, ποιότητα προσιτές τιμές και θα πρέπει οι συμπολίτες μας να δείχνουν εμπιστοσύνη στα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας τα οποία δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αυτά των μεγαλύτερων.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Οι καβαλάρηδες της Βλάστης για τον Εορτασμό του Αγίου Παντελεήμονος -VIDEO

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Οι καβαλάρηδες της Βλάστης τήρησαν και εφέτος την παράδοση και εμφανίστηκαν με τα άλογά τους στο κέντρο του ...