Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ανάπλαση οδών Β. Ηπείρου, Eπιβατών και τμήματος της Ιωάννου Χρηστίδη

Ανάπλαση οδών Β. Ηπείρου, Eπιβατών και τμήματος της Ιωάννου Χρηστίδη

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

DSC09706

Έως τις αρχές Οκτωβρίου η ολοκλήρωση του έργου

Αναβαθμίστηκε λειτουργικά και αισθητικά ένα σημαντικό κομμάτι της πόλη της Πτολεμαΐδας, με την υλοποίηση του έργου «Ανάπλαση Οδών Βορείου Ηπείρου, Επιβατών και τμήματος Ιωάννου Χρηστίδη», προϋπολογισμού 2.300.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το Π.Ε.Π Μακεδονίας – Θράκης 2007-2013 και έχει φορέα υλοποίησης το Δήμο Εορδαίας, στόχος του οποίου σύμφωνα με την Δήμαρχο Παρασκευή Βρυζίδου ήταν η ανάπλαση μιας μεγάλης περιοχής προς όφελος των δημοτών.
Σε επίσκεψη του ‘’Π’’ στην οδό Βορείου Ηπείρου όπου καταλήγει το έργο, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Χαράλαμπος Παναγιωτίδης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την γρήγορη πορεία των εργασιών από τον εργολάβο Δημήτρη Βαφειάδη καθώς και από την ποιότητά τους, ενώ διευκρίνισε ότι απομένει το κομμάτι της υπόγειας καλωδίωσης, για το οποίο έχει καταθέσει την ανάλογη σύμβαση με τη ΔΕΗ.
Δίνοντας κάποια στοιχεία, που αφορούν στο σύνολο του έργου, ο ανάδοχος Δημήτρης Βαφειάδης, τόνισε ότι περιλαμβάνει πλακοστρώσεις περίπου 6.000 τμ, 181 φωτιστικά, 105 ράμπες για τα ΑΜΕΑ, κράσπεδα μήκους 4χλμ και άλλες παράλληλες παρεμβάσεις.
Αναφερόμενος στη συνεργασία με το Δήμο, επεσήμανε ότι ήταν άψογη, όπως και με τους περιοίκους των οδών όπου έγιναν οι αναπλάσεις, χωρίς να υπάρξουν προβλήματα, ενώ για την ολοκλήρωση του έργου υπογράμμισε ότι θα πραγματοποιηθεί έως τα τέλη, Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.
Είναι γεγονός ότι οι κάτοικοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την πολύ καλή δουλειά του εργολάβου, παραβλέποντας την όποια μικρή ταλαιπωρία υπέστησαν.
Δεδομένης της ευκαιρίας ο κ. Παναγιωτίδης, εκτός από τα 5 έργα που φτάνουν στην ολοκλήρωσή τους, μίλησε και για το κτίριο Πολιτισμού της “καθ’ημάς Ανατολής’’, την ανάπλαση του Πνευματικού Κέντρου τις παρεμβάσεις που γίνονται σε 4 τοπικές κοινότητες πέραν του μεγάλου έργου αντικατάστασης των Δικτύων Ύδρευσης – Αποχέτευσης, που υλοποιεί η ΔΕΥΑΕ.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ν.Κουτλιάμπας (ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού): «Τρομακτική η ζημιά σε δεντροκαλλιέργειες-Ζητάμε αποζημίωση στο 100% και προκαταβολές»-VIDEO από το TOP CHANNEL

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Για τρομακτικές ζημιές, που δεν έχουν προηγούμενο, στο 100% της παραγωγής στη Δ. Μακεδονία, σε καλλιέργειες δέντρων, έκανε ...