Αρχική > Uncategorized > Ανάληψη καθηκόντων από τους δύο νέους αντιδημάρχους στο δήμο Σερβίων
None

Ανάληψη καθηκόντων από τους δύο νέους αντιδημάρχους στο δήμο Σερβίων

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Τα καθήκοντά τους έχουν αναλάβει εδώ και λίγες ημέρες οι δύο νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Σερβίων Μιχάλης Παπαδόπουλος και Αριστείδης Κουρκούτας. Μαζί με τους Γιώργο Δημόπουλο και Λάζαρο Σπυρίδη, οι οποίοι παρέμειναν στις θέσεις τους αποτελούν την τετράδα των αντιδημάρχων για το 2009 στο Δήμο Σερβίων.
Με την ανάληψη των καθηκόντων του ο κ. Κουρκούτας δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Σερβίων για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, αναθέτοντάς με τη θέση του Αντιδημάρχου. Δηλώνω ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντεπεξέλθω στα καθήκοντά μου. Ο τομέας που μου αναλογεί απαιτεί διαρκή και συνεχή κίνηση στην πόλη και στα δημοτικά διαμερίσματα. Επικοινωνία και συνεργασία με τους δημότες καθώς και με τους τοπικούς φορείς, έτσι ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Υπάρχει όρεξη μεράκι και θέληση για δουλειά».
Ανάλογη αναφορά για την τοποθέτησή του στη θέση του αντιδημάρχου έκανε και ο κ. Παπαδόπουλος. «Η θέση του Αντιδημάρχου δεν είναι απλά ένας ρόλος. Είναι μία θέση ευθύνης και υποχρεώσεων. Υποχρεώσεις που απαιτούν σκληρή καθημερινή δουλειά με στόχο πάντα την εξυπηρέτηση του πολίτη και γενικότερα την αναπτυξιακή πορεία του δήμου μας. Η απόφαση του Δημάρχου Σερβίων να αναλάβω καθήκοντα Αντιδημάρχου είναι για μένα μία πρόκληση να αντεπεξέλθω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις υποχρεώσεις που απορρέουν και τη δουλειά που απαιτείται για το κοινό καλό».

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team