Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
None

ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΑλλαγή στη μέχρι πρότινος κακή εικόνα της πόλης με τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε πεζοδρόμους και πεζοδρόμια, έφεραν τον τελευταίο μήνα οι εντατικοί έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας Πτολεμαΐδας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοτικής αστυνομίας, από τις 15 Ιανουαρίου έως τις 15 Φεβρουαρίου του 2009 οι καταγεγραμμένες βεβαιώσεις παράνομης στάθμευσης ανήλθαν συνολικά στις 1049, από τις οποίες οι 457 αφορούν σε αφαίρεση πινακίδων λόγω παράνομης στάθμευσης σε πεζόδρομους και πεζοδρόμια.
Η δημοτική αστυνομία Πτολεμαΐδας κάνοντας χρήση του άρθρου 103 του Ν. 2696/99, προβαίνει στη βεβαίωση παραβάσεων, επιδεικνύοντας μηδενική ανοχή απέναντι στους οδηγούς που συνεχίζουν να παρανομούν, σταθμεύοντας τα αυτοκίνητά τους σε χώρους που δεν επιτρέπεται. Στον μόλις έναν μήνα εφαρμογής του μέτρου τα αποτελέσματα είναι ορατά, καθώς έχουν περιοριστεί τα αυτοκίνητα από τους πεζόδρομους.
Για μια ακόμη φορά πρέπει να σημειωθεί ότι τα πρόστιμα των παραβάσεων βεβαιώνονται άμεσα στην οικεία ΔΟΥ, ενώ όσοι δεν πληρώνουν τα πρόστιμα δεν θα μπορούν να έχουν φορολογική ενημερότητα.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

«Ρώτα την καρδιά σου» – Μια ταινία για τους Κρυπτοχριστιανούς του Πόντου!

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Πρόκειται για μία ταινία του 2010 με τίτλο «Ρώτα την καρδιά σου» (Yuregine Sor) που πραγματεύεται ένα θέμα ...