Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Αθρόα προσέλευση αιμοδοτών για τη Γάζα
None

Αθρόα προσέλευση αιμοδοτών για τη Γάζα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Μεγάλη προσέλευση αιμοδοτών σημειώθηκε την Τρίτη στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, ημέρα αιμοδοσίας για τους πολυτραυματίες της Παλαιστίνης, καθώς παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε πολύς χρόνος προπαγάνδισης σχετικής καμπάνιας για το σκοπό της αιμοδοσίας αυτής, δεκάδες συμπολίτες μας, και κυρίως σπουδαστές της Σχολής Δημοτικής Αστυνομίας Πτολεμαΐδας και μέλη συλλόγων αιμοδοτών της περιοχής, έσπευσαν να δώσουν να προσφέρουν αίμα.
Την ικανοποίησή του για την μεγάλη προσέλευσή εξέφρασε ο νοσηλευτής του Τμήματος Αιμοδοσίας του Μποδοσάκειου, ιερέας Αθανάσιος Καμπούρης, καθώς παρά το γεγονός ότι σχετικό ενημερωτικό δελτίο δόθηκε στη δημοσιότητα μόλις την προηγούμενη μέρα, πολλοί συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Γάζας της Παλαιστίνης, ενώ αμέσως ανταποκρίθηκαν και οι φορείς αιμοδοτών αλλά και σπουδαστές της Σχολής Δημοτικής Αστυνομίας, όπως είπε.
Το αίμα αυτό θα αποσταλεί στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας το οποίο θα φροντίσει για την ασφαλή μεταφορά του στην Παλαιστίνη προκειμένου να καλυφθεί μέρος των αναγκών μεταγγίσεων πολυτραυματιών της Γάζας, όσο και σε πολυμεταγγιζόμενα παιδιά στην Παλαιστίνη που πάσχουν από Μεσογειακή Αναιμία. Ο π. Αθανάσιος εξέφρασε την πεποίθηση ότι το αίμα αυτό καθώς και το αίμα που θα σπεύσουν να προσφέρουν και άλλες χώρες, θα είναι ένα βάλσαμο για τους τραυματίες και τα παιδιά της Παλαιστίνης, αλλά και την αισιοδοξία ότι μόνο από την αιμοδοσία της Τρίτης στο Μποδοσάκειο θα συγκεντρωθούν περισσότερες από 80 φιάλες αίμα (ήδη πριν το μεσημέρι είχαν συγκεντρωθεί περί τις 40 μονάδες αίμα).

Ρ.Β.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team