Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > «Αθήνα όπως Βαρκελώνη, χάρη στο Ελληνικό»

«Αθήνα όπως Βαρκελώνη, χάρη στο Ελληνικό»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

71641-159294

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμα, ο σύμβουλος της Landa Development, Ράσελ Κετ, μίλησε για τις αλλαγές που θα επιφέρει στον τουρισμό της Αθήνας η ανάπτυξη/ανάπλαση του Ελληνικού.

Ο Ράσελ Κετ (πρόεδρος της εταιρείας συμβούλων στον τομέα της φιλοξενίας HVS Λονδίνου) τονίζει ότι το Ελληνικό θα φέρει νέου τύπου ανάπτυξη, λέγοντας πως «πρόκειται για ένα συνδυασμό διαφορετικών τουριστικών υποδομών σε ένα μέρος. Αυτό το αναβαθμίζει από το να αποτελεί μια συνηθισμένη τουριστική ανάπτυξη σε ένα πολύ όμορφο σημείο του κόσμου, κι αυτό από μόνο του αποτελεί κυρίαρχο πόλο έλξης επισκεπτών και είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο κάποιοι μπορεί να επισκεφθούν την Αθήνα, πέρα από όσα άλλα προσφέρει η πόλη».

Μεταξύ άλλων είπε ότι «Δεν μπορείς ξαφνικά να ανακαλύψεις νέες αρχαιότητες και ο κόσμος που έρχεται χρειάζεται έναν ακόμη λόγο για να επισκεφθεί την περιοχή. Το Ελληνικό είναι μέρος αυτής της διαδικασίας. Θα δημιουργηθεί η συνεδριακή υποδομή και μπορεί να βάλει την πόλη στον παγκόσμιο συνεδριακό χάρτη, όπως πολύ επιτυχημένα έκαναν η Βαρκελώνη και η Κωνσταντινούπολη».

Πηγή: athensvoice.gr

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Απορριπτική η εισαγγελική εισήγηση για το αίτημα του Κουφοντίνα για μεταφορά στις φυλακές Κορυδαλλού

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Εισαγγελική εισήγηση για απόρριψη της προσφυγής Κουφοντίνα για μεταγωγή του στον Κορυδαλλό. Nα απορριφθεί ως νόμω αβάσιμη η προσφυγή του ...