Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Έναρξη μαθημάτων στην Πειραματική Σχολής Κλασικού Χορού και το Εργαστήριο Παιδικής Ζωγραφικής
None

Έναρξη μαθημάτων στην Πειραματική Σχολής Κλασικού Χορού και το Εργαστήριο Παιδικής Ζωγραφικής

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Από τη Διοίκηση της Δ.Ε.Π.Ε.ΚΟ.Π.Π. γίνεται γνωστό ότι τα μαθήματα της Πειραματικής Σχολής Κλασικού Χορού και του Εργαστηρίου Παιδικής Ζωγραφικής για το σχολικό έτος 2008-2009, θα αρχίσουν την 1η Οκτωβρίου 2008 και θα λήξουν την 31 Μαϊου 2009.
1. Στη Σχολή Χορού γίνονται δεκτά κορίτσια από 4 έως 16 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς υποβάλλουν αίτηση εγγραφής και προσκομίζουν δύο έγχρωμες φωτογραφίες του παιδιού, ιατρική βεβαίωση περί της δυνατότητας παρακολούθησης των μαθημάτων και υπεύθυνη δήλωση συνοδείας του παιδιού κατά την προσέλευση και αποχώρηση από το μάθημα
Εγγραφές – πληροφορίες : Συγκρότημα 5 Εργατ. Κατοικιών, τηλ. 24630-54254 (Από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 10:00 – 13:00).
2. Τα μαθήματα Ζωγραφικής μπορούν να παρακολουθήσουν παιδιά από 6 έως 15 ετών. Εγγραφές – πληροφορίες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, Π. Μελά 4 (κτίριο «Ιδρύματος Κεχαγιά», τηλ 24630- 81232.
Με δεδομένο το ενδιαφέρον και ενηλίκων για την παρακολούθηση μαθημάτων Ζωγραφικής και για τη διερεύνηση της δυνατότητας λειτουργίας ανάλογου τμήματος, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τη Δ/νση της Δ.Ε.Π.Ε.ΚΟ.Π.Π. (24630-81232).

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team