Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Άνοιξε στην Πτολεμαϊδα η μεγαλύτερη Ελληνική πολυεθνική αλυσίδα οικονομικής μόδας Sprider
None

Άνοιξε στην Πτολεμαϊδα η μεγαλύτερη Ελληνική πολυεθνική αλυσίδα οικονομικής μόδας Sprider

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailH Sprider Stores δραστηριοποιείται στο χώρο της ένδυσης, παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά από το 1990 που ξεκινά τη λειτουργία του το πρώτο πρατήριο λιανικής καθώς η εταιρεία Σ. & Ν. Αργυρός Ο.Ε υπάρχει από το 1971. Τα SPRIDER, όπως έχει καθιερωθεί να λέγονται, προσφέρουν συνολικές λύσεις ένδυσης για όλη την οικογένεια σε λίγο χρόνο και πιο οικονομικά.
Ο κύριος τομέας δραστηριότητας της εταιρείας είναι η Λιανική πώληση μέσω των καταστημάτων της. Καταστήματα που αγαπήθηκαν από τον κόσμο από την πρώτη στιγμή που έκαναν την εμφάνισή τους γιατί προσφέρουν αυτό που ο καταναλωτής χρειάζεται, έτσι όπως το χρειάζεται.
Αξιοποιώντας τις προοπτικές που διαγράφονται στην ελληνική αγορά οικονομικής ένδυσης, αλλά και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην ευρύτερη αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, η SPRIDER STORES χαράσσει τη στρατηγική της με διεθνή πλέον προσανατολισμό, παραμένοντας ωστόσο πιστή στις αξίες και τις αρχές της, παρουσιάζοντας σταθερά υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η SPRIDER STORES διαμορφώνει το επενδυτικό της πρόγραμμα επικεντρώνοντας στον μεθοδικό αναπτυξιακό σχεδιασμό του υφιστάμενου δικτύου καταστημάτων της και στην ταυτόχρονη βελτίωση της λειτουργικής της αποτελεσματικότητας, πάντοτε με αίσθημα συνέπειας και ευθύνης απέναντι στα συμφέροντα των μετόχων της.
Χάρη στην ποιότητα, τις εξαιρετικές τιμές και τις τόσες επιλογές σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ τα εν λόγω καταστήματα παρουσιάζουν σύγχρονες ενδυματολογικές «FASHION FOR ALL» λύσεις για άνδρες, γυναίκες και παιδιά κάθε ηλικίας ενώ στοχεύοντας διαρκώς στην καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού που θέλει να είναι κάθε μέρα πάντα στη μόδα, εξοικονομώντας ταυτόχρονα χρόνο και χρήματα, η SPRIDER STORES ανανεώνει συστηματικά την ευρεία γκάμα των προσφερόμενων προϊόντων της και βελτιώνει διαρκώς τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που παρέχει.
Σήμερα η οικογένεια των Sprider Stores μεγαλώνει κατά ένα ακόμα κατάστημα αυτή τη φορά στην Πτολεμαϊδα και πιο συγκεκριμένα στο 2ο Χιλιόμετρο Πτολεμαϊδας – Φλώρινας. Ένα κατάστημα που εκτός από τα γνωστά σε όλους προϊόντα που χρόνια τώρα προμηθεύει στην αγορά θα λειτουργεί και τμήμα με είδη για το σπίτι «Τμήμα home». Το ντεμπούτο το καταστήματος γίνεται με σημαντικές οικονομικές προσφορές για τους καταναλωτές τις περιοχής αφού στο χρονικό διάστημα μέχρι και τις 11 του μήνα το κατάστημα θα κάνει έκπτωση 25% σε όλα τα είδη.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

«Θολό» το τοπίο για το άνοιγμα των σχολείων -Κεραμέως: Αναμένουμε τις εισηγήσεις των ειδικών και την απόφαση του πρωθυπουργού

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Οι ειδικοί είναι οι αρμόδιοι για να ανάψουν το «πράσινο φως» για την επαναλειτουργία των σχολείων επισήμανε σήμερα ...