Αρχική > Slider > Την Παγκόσμια ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου τίμησε ο Ερυθρός Σταυρός Πτολεμαΐδας

Την Παγκόσμια ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου τίμησε ο Ερυθρός Σταυρός Πτολεμαΐδας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

       Με διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων στους πολίτες της Πτολεμαΐδας, το τοπικό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τίμησε σήμερα Δευτέρα 8 Μαΐου 2017, την Παγκόσμια Ημέρα του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου.

Σε κεντρικά σημεία της Πόλης Εθελόντριες Ερυθροσταυρίτισσες μοίρασαν ενημερωτικό υλικό και συνομίλησαν με μικρούς και μεγάλους    προσελκύοντας το ενδιαφέρον τους.

Αναφερόμενη στο νόημα του εορτασμού η Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας Ιωάννα Μοσχίδου – Ευαγγέλου επεσήμανε ότι είναι μία πολύ σημαντική Ημέρα που εορτάζεται κάθε 8 Μαΐου καθώς τη συγκεκριμένη ημερομηνία γεννήθηκε ο ιδρυτής του Ερυθρού Σταυρού και μέγας ανθρωπιστής Ερρίκος Ντυνάν.

Η κ. Ευαγγέλου τόνισε πως ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, που ιδρύθηκε το 1877 και είναι μέλος της μεγάλης οικογένειας του Διεθνούς Κινήματος Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, παραμένει προσηλωμένος στην προάσπιση των 7 θεμελιωδών Αρχών του Κινήματος.

Δεδομένης της ευκαιρίας η Πρόεδρος ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν το έργο του Ερυθρού Σταυρού, καλώντας άνδρες και γυναίκες να πλαισιώσουν το τοπικό τμήμα ενισχύοντας τις  εθελοντικές ομάδες του.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου