Αρχική > Slider > «Θερμή» υποδοχή στον Πρωθυπουργό – Ξεκινάει η ομιλία του Α. Τσίπρα στο αναπτυξιακό συνέδριο

«Θερμή» υποδοχή στον Πρωθυπουργό – Ξεκινάει η ομιλία του Α. Τσίπρα στο αναπτυξιακό συνέδριο

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Από λεπτό σε λεπτό ξεκινάει η ομιλία του πρωθυπουργού στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, στο πλαίσιο του συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Δυτικής Μακεδονίας, οι εργασίες του οποίου ολοκληρώνονται με την πρωθυπουργική ομιλία.

Ο Πρωθυπουργός έφθασε λίγο πριν τις 18:30 το απόγευμα και έτυχε «θερμής» υποδοχής από συνδικαλιστές και εργαζόμενους της ΔΕΗ που διαδήλωναν κατά της πολιτικής της κυβέρνησης, η οποία όπως υποστηρίζουν βάζει ταφόπλακα στη ΔΕΗ και στην περιοχή. Μάλιστα οι εργαζόμενοι είχαν ένα φέρετρο, κηδεύοντας την 70χρονη ΔΕΗ η οποία «απεβίωσε όχι από φυσιολογικά αίτια, αλλά λόγο ανηκέστου βλάβης που υπέστη από την πολιτική της κυβέρνησης».

Αμέσως μετά την άφιξη του στο Εκθεσιακό Κέντρο ο Πρωθυπουργός συμμετείχε σε σύσκεψη με υπουργούς, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, όπου ενημερώθηκε για τις διήμερες εργασίες του συνεδρίου και για τα συμπεράσματά του. Αυτή τη στιγμή συναντάται με το συντονιστικό για τη ΔΕΗ στο οποίο συμμετέχουν Περιφερειάρχης, δήμαρχοι και συνδικαλιστές. Η συντονιστική επιτροπή διεμήνυσε στον Πρωθυπουργό ότι η ενέργεια και τα νερά είναι αδιαπραγμάτευτα και πρέπει να παραμείνουν υπό δημόσιο έλεγχο.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας