Αρχική > Αρχείο Ετικετών: Μαγειρική

Αρχείο Ετικετών: Μαγειρική

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Φιλέτο γλώσσας γεμιστό με καβούρι

Μία πεντανόστιμη συνταγή για φιλέτα γλώσσας! Φιλέτα γλώσσας θα βρείτε εύκολα στο ψαράδικο της γειτονιάς σας ή και κατεψυγμένα. Μπορείτε να τα δοκιμάσετε γεμιστά με καβούρι, φρέσκα κρεμμυδάκια και τυρί κρέμα, όπως ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Λαζάνια με κιμά και μπεσαμέλ

Ένα εύκολο φαγητό που αρέσει σε όλους, μπορεί χαρακτηριστεί και ως διαφορετική εκδοχή του παστίτσιου, τα λαζάνια όμως ξεχωρίζουν από την δική τους ιδιαίτερη γεύση! Μία συνταγή για ένα πεντανόστιμο, λαχταριστό και ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Πτολεμαϊδιώτης Θ. Σπυρίδης και ο Κοζανίτης Α. Καραγιαννίδης, στο «Master Chef»

Ο Πτολεμαϊδιώτης Θεόφιλος Σπυρίδης και ο Κοζανίτης Αποστόλης Καραγιαννίδης, διεκδικούν την πολυπόθητη ποδιά που θα τους οδηγήσει στην επόμενη φάση του «Master Chef». Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Τιραμισού Φράουλα

Δελεαστική και απολαυστική διασκευή ενός από τα πιο αγαπημένα μας γλυκά. Η φραουλένια του εκδοχή του τιραμισού αποτελεί γευστικό πειρασμό και μας προκαλεί να την δοκιμάσουμε! Την φανταστική αυτή συνταγή μας την ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Αυγοτυρόπιτα

Μια πολύ εύκολη και νόστιμη πίτα που γίνεται σε ελάχιστό χρόνο. Γευστικότατη, μαλακή τυρόπιτα! Το υγρό μείγμα που προσθέτουμε πάνω από τα τυριά και τα φύλλα, τα διαποτίζει και τα μαλακώνει και ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Τούρτα με τσουρέκι

Ένα πεντανόστιμο γλυκό που μας δίνει λύση για το τι να κάνουμε το τσουρέκι που περίσσεψε από το Πάσχα. Αξιοποιήστε με μία απλή και γρήγορη συνταγή το τσουρέκι που δεν φάγατε και ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Πασχαλινά κουλουράκια

Ο φούρνος θα τα ψήσει, το σπίτι Πάσχα θα μυρίσει… και αφού Πάσχα χωρίς κουλουράκια δεν γίνεται, πάμε να δούμε μία συνταγή για κουλουράκια τραγανά απ’ έξω και αφράτα από μέσα, με ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Ιστορίες Μαγειρικής: Το νηστίσιμο παγωτό, η κυρία Γεωργία και η νηστεία

– ΓΕΩΡΓΙΑ  Νηστίσιμο παγωτό και χαζά… Που στη εποχή μου τέτοια πράματα , τότε έκανες νηστεία σήμαινε έκανες νηστεία αν και να σου πω τώρα που το δοκιμάζω δεν είναι και άσχημο… ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Mαγειρίτσα με κοτόπουλο

Η μαγειρίτσα είναι παράδοση για το τραπέζι μετά την Ανάσταση. Αν και λάτρης της κλασσικής μαγειρίτσας, σας ετοίμασα μία παραλλαγή με κοτόπουλο, μία σούπα νόστιμη, πολύ πιο εύκολη από την κλασσική μαγειρίτσα, ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Γαλακτομπούρεκο σε ρολάκια

Παραδοσιακό και αγαπημένο γαλακτομπούρεκο! Ένα σιροπιαστό γλυκό με πολλούς οπαδούς, φτιαγμένο με πολύ εύκολο τρόπο καθώς δεν υπάρχει περίπτωση αποτυχίας και μπορεί να το φτιάξει και μια αρχάρια νοικοκυρά. Καλύτερο γαλακτομπούρεκο δεν ...

Διαβάστε Περισσότερα »
Open

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ

Close