Ετικέτα: Γαστρονομία

Τα κορυφαία εστιατόρια για το 2020: Βραβεία ελληνικής κουζίνας σε Θωμά (Σκλήθρο), Κοντοσώρο (Ξινό Νερό) και Ναουμίδη (Άγ. Παντελεήμονα)

Τα κορυφαία εστιατόρια για το 2020: Βραβεία ελληνικής κουζίνας σε Θωμά (Σκλήθρο), Κοντοσώρο (Ξινό Νερό) και Ναουμίδη (Άγ. Παντελεήμονα)

Η τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας για το 2020 από το Αθηνόραμα έγινε την Δευτέρα 13 Ιουλίου στο ξενοδοχείο ...

Nηστίσιμα κεφτεδάκια σε 4 συνταγές: Θαλασσινών, λαχανικών, ρεβιθοκεφτέδες, φακές με πλιγούρι

Nηστίσιμα κεφτεδάκια σε 4 συνταγές: Θαλασσινών, λαχανικών, ρεβιθοκεφτέδες, φακές με πλιγούρι

Τέσσερις διαφορετικές συνταγές για νηστίσιμα κεφτεδάκια, νόστιμα και διαφορετικά. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Κεφτέδες θαλασσινών ΥΛΙΚΑ 500 γρ. καλαμαράκια 500 γρ. χταπόδι 5 ...

Τα 135 τοπ εστιατόρια της χώρας για το 2020 – Στη λίστα Θωμάς (Σκλήθρο) και Κοντοσώρος (Ξινό Νερό)

Τα 135 τοπ εστιατόρια της χώρας για το 2020 – Στη λίστα Θωμάς (Σκλήθρο) και Κοντοσώρος (Ξινό Νερό)

Τα ελληνικά βραβεία εστιατορίων, τα FNL Best Restaurant Awards, απονεμήθηκαν και για το 2020, με 135 από αυτά να λαμβάνουν ...

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Ψαρόσουπα με φιλέτα ψαριού

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Ψαρόσουπα με φιλέτα ψαριού

Σε μια μεγάλη και βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για μερικά ...

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Μοσχαρίσια μπιφτέκια με κρεμώδη άσπρη σάλτσα μανιταριών!

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Μοσχαρίσια μπιφτέκια με κρεμώδη άσπρη σάλτσα μανιταριών!

Ο κιμάς είναι μία προσφορά από το κρεοπωλείο «ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ», Δημοκρατίας 87 Τ.Κ.50200 - Πτολεμαΐδα, ΤΗΛ. 2463053611   Υλικά : Για ...

Άνοιγμα του εστιατορίου 6 Lakes, στο Lynx Mountain Resort στη Φλώρινα! Πεντάστερη πολυτέλεια με πλούσιο μπουφέ!

Άνοιγμα του εστιατορίου 6 Lakes, στο Lynx Mountain Resort στη Φλώρινα! Πεντάστερη πολυτέλεια με πλούσιο μπουφέ!

Restaurant Opening! Με μια μουσική βραδιά από τις 21:30, σας υποδεχόμαστε στην πιο μαγική τοποθεσία της Φλώρινας, στη θέση του ...

Γαστρονομία και τοπικά προϊόντα παρουσίασαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ VOLTEROS στη 2η Κλαδική Έκθεση  Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών, Μανιταριών
Super Διαγωνισμός από το e-ptolemeos.gr και το «Μαγειρεύοντας με την Αρετή» – Κερδίστε 5 λίτρα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο!

Super Διαγωνισμός από το e-ptolemeos.gr και το «Μαγειρεύοντας με την Αρετή» – Κερδίστε 5 λίτρα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο!

Ένας νικητής θα κερδίσει ένα 5λιτρο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από τον παραγωγό ΜΠΑΔΑ ΙΩΑΝΝΗ. Συμμετέχετε κάνοντας τα εξής: 1. Like ...

Πτολεμαΐδα: Δεκάδες ποντιακά εδέσματα θα προσφερθούν στην εκδήλωση «Πόντου γεύσεις»

Πτολεμαΐδα: Δεκάδες ποντιακά εδέσματα θα προσφερθούν στην εκδήλωση «Πόντου γεύσεις»

Τη νοστιμιά των ποντιακών εδεσμάτων θα απολαύσουν όσοι προσέλθουν το ερχόμενο Σάββατο στις 21:00 στο ξενοδοχείο «Παντελίδης», στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση «Πόντου ...

Βραβεία Ποιότητας Γαστρονόμου 2019 στα “Προϊόντα Γης Βοΐου”: Το χρυσάφι της Κοζάνης!

Βραβεία Ποιότητας Γαστρονόμου 2019 στα “Προϊόντα Γης Βοΐου”: Το χρυσάφι της Κοζάνης!

Τι χρειάζεται για να αναβιώσει μια παλιά τοπική ποικιλία που ξεχάστηκε με τα χρόνια; Γνώση, κέφι, επιμονή και όραμα. Με ...

Η γαστρονομία του Πόντου και η κοινωνιολογική ερμηνεία των μουχαμπετιών στο επίκεντρο εκδήλωσης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης

Η γαστρονομία του Πόντου και η κοινωνιολογική ερμηνεία των μουχαμπετιών στο επίκεντρο εκδήλωσης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης και τα Ποντιακά Σωματεία Δήμου Κοζάνης «Ευξείνιος Κύκλος» συνδιοργανώνουν εκδήλωση με γενικό τίτλο: «Γεύσεις Ποντίων» Η ...

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Μοσχαράκι Κοκκινιστό!

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Μοσχαράκι Κοκκινιστό!

Η τέλεια παραδοσιακή συνταγή για το κυριακάτικο τραπέζι, πεντανόστιμο κοκκινιστό μοσχαράκι με πλούσια σάλτσα ντομάτας! Συνοδεύστε το με πατάτες τηγανιτές, ...

15 vegan και ελληνικές συνταγές που θα αγαπήσετε: Σουτζουκάκια αλλιώς, Μανιτάρια στιφάδο, Μεσογειακά μπέργκερ!

15 vegan και ελληνικές συνταγές που θα αγαπήσετε: Σουτζουκάκια αλλιώς, Μανιτάρια στιφάδο, Μεσογειακά μπέργκερ!

Μπορεί για τους περισσότερους από εμάς η ιδέα να μην τρώμε κανένα ζωικό προϊόν να φαντάζει αδύνατη στην εφαρμογή της, ...

Παραδοσιακή Ποντιακή συνταγή: Μαντί με γέμιση κιμά

Παραδοσιακή Ποντιακή συνταγή: Μαντί με γέμιση κιμά

Τα μαντί, είναι γεμιστά ζυμαρικά, με απροσδιόριστη προέλευση και ρίζες τούρκικες, ποντιακές, αρμένικες, μεσανατολίτικες, ρώσικες - ακόμα είδος μαντί είναι ...

Σελίδα 5 από 10 1 4 5 6 10

Τα δημοφιλέστερα σήμερα:

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist