Αρχική > Αρχείο Ετικετών: Διατροφή

Αρχείο Ετικετών: Διατροφή

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Φιλέτο γλώσσας γεμιστό με καβούρι

Μία πεντανόστιμη συνταγή για φιλέτα γλώσσας! Φιλέτα γλώσσας θα βρείτε εύκολα στο ψαράδικο της γειτονιάς σας ή και κατεψυγμένα. Μπορείτε να τα δοκιμάσετε γεμιστά με καβούρι, φρέσκα κρεμμυδάκια και τυρί κρέμα, όπως ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Λαζάνια με κιμά και μπεσαμέλ

Ένα εύκολο φαγητό που αρέσει σε όλους, μπορεί χαρακτηριστεί και ως διαφορετική εκδοχή του παστίτσιου, τα λαζάνια όμως ξεχωρίζουν από την δική τους ιδιαίτερη γεύση! Μία συνταγή για ένα πεντανόστιμο, λαχταριστό και ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Τιραμισού Φράουλα

Δελεαστική και απολαυστική διασκευή ενός από τα πιο αγαπημένα μας γλυκά. Η φραουλένια του εκδοχή του τιραμισού αποτελεί γευστικό πειρασμό και μας προκαλεί να την δοκιμάσουμε! Την φανταστική αυτή συνταγή μας την ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Coffee Island: «Μπάρες δημητριακών… ξεκινήστε τη μέρα σας με ενέργεια!»

  «Στα καταστήματα της Coffee Island, μπορείτε πλέον να απολαύσετε 3 διαφορετικές μπάρες δημητριακών που θα σας δώσουν ενέργεια για όλη την ημέρα.» Η Coffee Island επέλεξε για τους πελάτες της, 3 ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Αυγοτυρόπιτα

Μια πολύ εύκολη και νόστιμη πίτα που γίνεται σε ελάχιστό χρόνο. Γευστικότατη, μαλακή τυρόπιτα! Το υγρό μείγμα που προσθέτουμε πάνω από τα τυριά και τα φύλλα, τα διαποτίζει και τα μαλακώνει και ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Οι 6 δημοφιλέστερες αλλεργίες της Άνοιξης που θα έπρεπε να γνωρίζεις

Για να αποφύγετε το φτέρνισμα και την καταρροή αυτή την άνοιξη δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτές τις αθέατες αιτίες που προκαλούν αλλεργία. Η φαγούρα και το φτέρνισμα την Άνοιξη προκαλείτε κατά κύριο ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Δήμος Κοζάνης: Πρόσκληση σε τοπικές παραγωγικές-μεταποιητικές επιχειρήσεις στον κλάδο τροφίμων-ποτών για συμμετοχή στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

  Με στόχο την προώθηση των τοπικών προϊόντων ο Δήμος Κοζάνης θα συμμετάσχει στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από τις 18 έως τις 21 Μαΐου ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Τούρτα με τσουρέκι

Ένα πεντανόστιμο γλυκό που μας δίνει λύση για το τι να κάνουμε το τσουρέκι που περίσσεψε από το Πάσχα. Αξιοποιήστε με μία απλή και γρήγορη συνταγή το τσουρέκι που δεν φάγατε και ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Πασχαλινά κουλουράκια

Ο φούρνος θα τα ψήσει, το σπίτι Πάσχα θα μυρίσει… και αφού Πάσχα χωρίς κουλουράκια δεν γίνεται, πάμε να δούμε μία συνταγή για κουλουράκια τραγανά απ’ έξω και αφράτα από μέσα, με ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Mαγειρίτσα με κοτόπουλο

Η μαγειρίτσα είναι παράδοση για το τραπέζι μετά την Ανάσταση. Αν και λάτρης της κλασσικής μαγειρίτσας, σας ετοίμασα μία παραλλαγή με κοτόπουλο, μία σούπα νόστιμη, πολύ πιο εύκολη από την κλασσική μαγειρίτσα, ...

Διαβάστε Περισσότερα »
Open

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ

Close