Αρχική > Αρχείο Ετικετών: Διατροφή

Αρχείο Ετικετών: Διατροφή

Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Οικοτεχνία στον Αγροδιατροφικό τομέα», στην Αθήνα

  Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη»,  μέλος του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, εμπλουτίζοντας τη θεματολογία των εκπαιδευτικών προγραμμάτων αγροτικής επιχειρηματικότητας, σχεδίασε το σεμινάριο  «Οικοτεχνία στον Αγροδιατροφικό τομέα». Η οικοτεχνία μπορεί να αποτελέσει  σημαντικό ...

Διαβάστε Περισσότερα »

ΚΕ.Π.ΚΑ. Δυτ. Μακεδονίας: Καλοκαίρι και τροφοδηλητηριάσεις

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, κυρίως λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας, που βοηθά τη γρήγορη αλλοίωση των τροφίμων, υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης ασθενειών, από τροφοδηλητηριάσεις. Οι τροφοδηλητηριάσεις αυτές, συνήθως, οφείλονται, στην κατανάλωση ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Εκδήλωση με θέμα «Βιωματική δράση – Μεσογειακή διατροφή και Γ” ηλικία» στο Γ” Κ.Α.Π.Η. Κοζάνης

  Εκδήλωση με θέμα «Βιωματική δράση – Μεσογειακή διατροφή και Γ” ηλικία» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Ιουνίου στο Γ” Κ.Α.Π.Η. Κοζάνης.  

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Cheece cake κεράσι στο… ποτήρι

Χωρίς λιπαρά η κρέμα δεν πήζει αρκετά ώστε να σταθεί ωραία σε κομμάτι όπως με τα πλήρη. Στο ποτήρι όμως είναι μια χαρά. Είναι μια εναλλακτική λύση με ωραία εμφάνιση που μειώνει ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Mοσχαρίσια μάγουλα με ατζέμ πιλάφι

Από τις κλασσικές συνταγές που περνάνε από γενιά σε γενιά και που όταν τις δοκιμάσεις μία φορά δεν τις ξεχνάς με τίποτα! Ένα πιάτο με μαγική γεύση, ιδανικό για το κυριακάτικο τραπέζι ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Πένες τρικολόρε με τόνο

Το πιο γρήγορο και ταυτόχρονα γευστικό γεύμα που έχετε δοκιμάσει ποτέ! Ετοιμάστε σε χρόνο μηδέν, ένα χορταστικό πιάτο με υλικά που έχουμε πάντα στα ντουλάπια της κουζίνας μας που θα το απολαύσει ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Γλυκό του Κουταλιού Φράουλα

Τα γλυκά του κουταλιού είναι από τις αγαπημένες μου γεύσεις. Σας προτείνω να φτιάξετε γλυκό κουταλιού φράουλα, όσο τις βρίσκετε ακόμα, το οποίο θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!! Υπέροχο, μυρωδάτο γλυκό του ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Υγρό κέικ λεμόνι

Υγρό κέικ λεμόνι! Ένα από τα γευστικότερα και πιο αρωματικά κέικ που έχω δοκιμάσει! Αφράτο, δροσερό και πολύ ελαφρύ κέικ, είναι ιδανικό για όλες τις ώρες ή να συνοδεύσει τον καφέ μας ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Φιλέτο γλώσσας γεμιστό με καβούρι

Μία πεντανόστιμη συνταγή για φιλέτα γλώσσας! Φιλέτα γλώσσας θα βρείτε εύκολα στο ψαράδικο της γειτονιάς σας ή και κατεψυγμένα. Μπορείτε να τα δοκιμάσετε γεμιστά με καβούρι, φρέσκα κρεμμυδάκια και τυρί κρέμα, όπως ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Λαζάνια με κιμά και μπεσαμέλ

Ένα εύκολο φαγητό που αρέσει σε όλους, μπορεί χαρακτηριστεί και ως διαφορετική εκδοχή του παστίτσιου, τα λαζάνια όμως ξεχωρίζουν από την δική τους ιδιαίτερη γεύση! Μία συνταγή για ένα πεντανόστιμο, λαχταριστό και ...

Διαβάστε Περισσότερα »