Αρχική > Slider > Σταθερά πρώτος ο Ηρακλής Πτολεμαΐδας

Σταθερά πρώτος ο Ηρακλής Πτολεμαΐδας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ ο Ηρακλής Πτολεμαΐδας κέρδισε την συμπαθή ομάδα της Δόξας Μικροκάστρου με 2-0 και διατήρησε το +6 από την 2η θέση.

Ο Ηρακλής κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι, είχε 3 δοκάρια ενώ δημιούργησε και έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα απέναντι στο Μικρόκαστο το οποίο παρουσιάστηκε με πάρα πολλές ελλείψεις.

Φάσεις και γκολ

Στο 14ο ο Πολυχρονίδης ολομόναχος από αριστερά μέσα στη περιοχή θα κάνει βιαστικό σουτ που θα βρει το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο  δίλεπτο 31-32 δυνατά σουτ του Τσαγκαλίδη θα αποκρούσει εντυπωσιακά ο Τσιούκρας και στο 38ο υπέροχη κάθετη μπαλιά του Μπίκου για τον Κριτσάνη που ολομόναχος μέσα στη περιοχή θα πατήσει τη μπάλα και θα χαθεί η ευκαιρία. Αμέσως μετά σουτ από το Πολυχρονίδη δεν βρήκε στόχο και στο 51ο σέντρα- σουτ του Τσαγκαλίδη η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στη  γωνία του τέρματος για το 1-0. Αμέσως μετά σουτ του Ρωσσίδη απέκρουσε ο Τσιούκρας και στο 54ο εκτέλεση φάουλ από τον Πολυχρονίδη κεφαλιά του Τζουβάρα από πολύ κοντά άουτ.

Στο 60ο σέντρα Πολυχρονίδη ο Τσιούκρας πρόλαβε τελευταία στιγμή και έδιωξε προ Μιχαηλίδη και στο 63ο κάθετη μπαλιά από τον Τσαγκαλίδη στον Κριτσάνη που δεν έκανε ούτε σέντρα ούτε σουτ η μπάλα απομακρύνθηκε για λίγο, στρώθηκε στο Τσαγκαλίδη που σούταρε με τη μπάλα να βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 78ο όμορφο σουτ του Μιχαηλίδη και 2-0 και στο 83ο σέντρα Τσαγκαλίδη κεφαλιά του Μιχαηλίδη στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 84ο τέλος σουτ του Μωυσιάδη απέκρουσε και πάλι ο Τσιούκρας.

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία των Σωτηριάδη- Παπαδόπουλου Μ. και Κάμπερ.

Ηρακλής Πτολ.: Μπίντσης, Κουμαράκης, Σαββάκης (62ο Λούσιος), Τζουβάρας, Ρωσσίδης Αγγ., Μπίκος, Κριτσάνης, Ντάβες (73ο Μωυσιάδης), Μιχαηλίδης, Τσαγκαλίδης, Πολυχρονίδης.

Δόξα Μικροκάστρου: Τσιούκρας Ν., Δελαπάσχος, Καριντζιάς, Γκέσος, Δάρδας, Τσιούκρας Σ., Τζίλιας, Παπαϊωάννου, Ζαχαράκης, Γκαραγκούνης, Ζάχος.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.