Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων στην κατασκευή της Μονάδας ΑΗΣ Πτολεμαΐδα V: Είμαστε αντίθετοι στην ψήφιση του 4ου μνημονίου – Στείλαμε ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση από το κλειστό εργοτάξιο της νέας μονάδας

Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων στην κατασκευή της Μονάδας ΑΗΣ Πτολεμαΐδα V: Είμαστε αντίθετοι στην ψήφιση του 4ου μνημονίου – Στείλαμε ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση από το κλειστό εργοτάξιο της νέας μονάδας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email
Print this page

Η προσωρινή διοίκηση χαιρετίζει την συμμετοχή των εργαζομένων, των οικοδόμων Ελλήνων και μεταναστών στην απεργία της 17ης Μαΐου. Το εργοτάξιο της 5ης Μονάδας παρέμεινε κλειστό. Στάλθηκε έτσι αποφασιστικό μήνυμα στην κυβέρνηση και το μεγάλο κεφάλαιο, που μας πίνουνε καθημερινά  το αίμα με τα βάρβαρα μέτρα που ψηφίζουνε και εφαρμόζουνε, πως είμαστε αντίθετοι – θα μας βρουν απέναντι τους – στην ψήφιση και εφαρμογή των μέτρων του 4ου μνημονίου.

Μέτρα που έχουν σκοπό να μας συνθλίψουν κυριολεκτικά μπροστά στα κέρδη τους. Να συνθλίψουν εμάς, την νεολαία, τους αυτοαπασχολούμενους και τους φτωχούς αγρότες απέναντι στην «ανάγκη» κάποιον να κερδίζουν ακόμα περισσότερο με τον ιδρώτα και το αίμα μας.

Το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων στην κατασκευή της Μονάδας ΑΗΣ Πτολεμαΐδας V χαιρετίζει επίσης την αλληλεγγύη και στήριξη του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης αλλά και τα υπόλοιπα σωματεία που απαρτίζουν το ΠΑΜΕ, την ημέρα της απεργίας της 17ης Μαΐου αλλά και από την αρχή της κατασκευής της Μονάδας ΑΗΣ Πτολεμαΐδα  V που στηρίζουν με όλα τα μέσα το σωματείο μας κόντρα στην λυσσαλέα επίθεση της εργοδοσίας και του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού που εκφράζεται από το Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.

Οι ευθύνες του Σωματείου μας μεγαλώνουν τόσο απέναντι στους εργαζόμενους του εργοταξίου όσο και συνολικά απέναντι στους εργαζόμενους του Νομού Κοζάνης. Το Σωματείο μας από την πρώτη στιγμή στάθηκε και θα συνεχίσει να στέκετε και να πολεμάει το ξεπούλημα- πώληση μονάδων και ορυχείων της ΔΕΗ. Θα συνεχίσει κόντρα στην επίθεση που δέχονται σήμερα οι εργαζόμενοι να χτίζει την ενότητα μεταξύ των εργαζομένων, την ενότητα του Οικοδόμου με τον εργαζόμενο στην ΔΕΗ απέναντι στην κοινή επίθεση που δεχόμαστε σήμερα.

Συνεχίζουν- δεν σταματάμε τον αγώνα ενάντια στα μέτρα που ψηφίζουν, συνεχίζουμε τον αγώνα για ικανοποιητικούς μισθούς, συλλογικές συμβάσεις με βάση τις ανάγκες μας , μέτρα ασφαλείας και υγιεινής σε όλους τους χώρους δουλειάς. Τίποτα δεν χαρίζεται – όλα κατακτιούνται!

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email
Print this page
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team