Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου την Τετάρτη

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου την Τετάρτη

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  14 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου, 

 με 22 θέματα ημερήσιας διάταξης, τα παρακάτω:

 1. ΄Εγκριση της με αριθμό 34/2016 απόφασης της ΕΠΖ που αφοράτον Κανονισμό Κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Αμυνταίου.
 2. Έγκριση υποβολής πρότασης με τίτλο «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αμυνταίου» στα πλαίσια της πρόσκλησης με αριθμό 23 στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Δυτικής Μακεδονίας»
 3. Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Εξωτερικοί Αγωγοί λυμάτων Αετού – Αγραπιδιών – Πεδινού»
 4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ανάθεση με διαπραγμάτευση της προμήθειας με τίτλο “Προμήθεια οχήματος 4Χ4 με 3 αποσπώμενες υπερκατασκευές στο πλαίσιο του έργου με διακριτικό τίτλο «DECIDE», προϋπολογισμού 920,00 €.
 5. Έγκριση μελέτης του έργου με τίτλο «Περίπτερο Πληροφόρησης & Προβολής κρασιών και λοιπών αγροτικών προϊόντων στον οικισμό Αμυνταίου»
 6. ‘Εγκριση μελέτης του έργου με τίτλο «Συντήρηση του υφιστάμενου κτιρίου του κέντρου περιβαλλοντικής πληροφόρησης λιμνών Χειμαδίτιδας και Ζάζαρης»
 7. ΄Εγκριση του 4ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΑΕΤΟΥ».
 8. Έγκριση αντικειμένου τεχνικής μελέτης με τίτλο » Συντήρηση, βελτίωση και αναβάθμιση παιδικών χαρών Δήμου Αμυνταίου «.
 9. Υποβολή πρότασης στον άξονα 1, μέτρο 2 “Συμπληρωματική πρόσκληση στην αστική αναζωογόνηση” του χρηματοδοτικού προγράμματος “Λοιπές δράσεις περιβαλλοντικού ισοζυγίου 2016”, με τίτλο «Συντήρηση, βελτίωση και αναβάθμιση παιδικών χαρών Δήμου Αμυνταίου», με προϋπολογισμό 200.000,00 €.
 10. Παραλαβή μελέτης με τίτλο «Στατική μελέτη Α/Σ εξωτερικού δικτύου αποχέτευσης ΤΚ Κέλλης», προϋπολογισμού 3.690,00 € και χρηματοδότηση ΕΑΠ 2012-2016.
 11. Παραλαβή μελέτης με τίτλο «Στατική μελέτη κατασκευής κτιρίου τοποθέτησης υποσταθμού ΔΕΗ στο Αμύνταιο», προϋπολογισμού 5.300,00 € και χρηματοδότηση ΣΑΤΑ 2013.
 12. Ορισμός επιτροπής ΠροσωρινήςΠαραλαβής για το έργο «Έργα εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης αρδευτικού δικτύου Τ.Κ. Λεχόβου».
 13. ΄Εγκριση της με αριθμό 31/2016 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Αθλητισμού του Δήμου Αμυνταίου που αφορά την Έγκριση Απολογισμού οικονομικού έτους 2015.
 14. ΄Εγκριση της με αριθμό 35/2016 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Αθλητισμού του Δήμου Αμυνταίου που αφοράτην Τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. έτους 2016.
 15. Έγκριση πρακτικών εκμίσθωσηςδημοτικών εκτάσεων στην Τ.Κ. Πεδινού του Δήμου Αμυνταίου για δημιουργία πρόχειρων καταλυμάτων ως σταυλικών εγκαταστάσεων.
 16. Παραχώρηση χρήσης κατά τα καλλιεργητικά έτη 2016- 2017 δημοτικής έκτασης της Τ.Κ. Πελαργού συνολικής έκτασης 7 στρ. τμήματος του τεμαχίου αριθ. 515 του αγροκτήματος Πελαργού.
 17. Αχρεωστήτως καταβληθέντα δημοτικά τέλη λόγω αλλαγής χρήσης ακινήτου δημότη του Δήμου Αμυνταίου.
 18. Διαγραφές από τους βεβαιωτικούς καταλόγους Δήμου Αμυνταίου.
 19. ΄Εγκριση μετακίνησης του Δημάρχου κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ Κωνσταντίνου και του δημοτικού συμβούλου κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ Αβραάμ στην Αθήνα,
 20. Χρήση υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας.
 21. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης της με αριθμό 227/2016 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.
 22. Διάθεση και ψήφιση πιστώσεων.

 

 

Με τιμή

Ο Πρόεδρος

ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team