Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Συνάντηση Δημάρχου Εορδαίας και Γ.Γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Εσωτερικών

Συνάντηση Δημάρχου Εορδαίας και Γ.Γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Εσωτερικών

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Τον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη επισκέφτηκε σήμερα Δευτέρα 3-7-2017   ο Γ.Γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Εσωτερικών Ευάγγελος  Καπετάνιος, στα πλαίσια  της διοργάνωσης Ημερίδας με σκοπό το συντονισμό για την επίσπευση υλοποίησης του ΠΕΣΔΑ Δυτικής Μακεδονίας , που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5-7-2017 στην Κοζάνη.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας ενημέρωσε τον κ. Καπετάνιο,  σχετικά  με τη διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο Εορδαίας, έδωσε τη σημερινή εικόνα , ενώ αναφέρθηκε και στα επόμενα βήματα που θα πρέπει να γίνουν για την περαιτέρω αναβάθμιση του τομέα αυτού.

Από την πλευρά του ο Γ.Γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Εσωτερικών, τον οποίο  συνόδευε ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας Βασίλης Μιχελάκης, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επισημάνσεις του  κ. Ζαμανίδη και για τα ζητήματα που έθεσε , τονίζοντας ότι θα προχωρήσουν από κοινού στην προώθησή τους.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team