Αρχική > Slider > Σε λιγότερο από μία ώρα βρέθηκε αγοράκι που εξαφανίστηκε στην Κοζάνη! – Την αγωνία διαδέχθηκε η χαρά

Σε λιγότερο από μία ώρα βρέθηκε αγοράκι που εξαφανίστηκε στην Κοζάνη! – Την αγωνία διαδέχθηκε η χαρά

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση ενός επτάχρονου αγοριού στην Κοζάνη, το οποίο από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι του, βρέθηκε σώο σε λιγότερο από μία ώρα, λαμβάνοντας τέλος και η αναστάτωση των γονιών του.

Στις 3 το απόγευμα της Κυριακής 30 Ιουλίου, το παιδάκι ξέφυγε από την επιτήρηση των γονιών του και έφυγε από το εξοχικό σπίτι της οικογένειας στην περιοχή του Σιόποτου. Η απουσία του παιδιού έγινε αμέσως αντιληπτή και οι γονείς ειδοποίησαν την ίδια στιγμή την  Αστυνομία. Οι αστυνομικοί έφτασαν αμέσως στην περιοχή και άρχισαν να ψάχνουν προς το βουνό, υποθέτοντας ότι ο μικρός πήγε προς τα εκεί. Συγχρόνως η Αστυνομία δημοσίευσε στο διαδίκτυο την φωτογραφία του παιδιού που έδωσε στους αστυνομικούς  η γιαγιά. Την ίδια ώρα, αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας και κινούνταν στην  κεντρική πλατεία Κοζάνης, έλαβε μέσω viber την φωτογραφία του 7χρονου, τον οποίο είδε συμπτωματικά εκείνη τη στιγμή να περνά από μπροστά του στο κέντρο της πόλης. Ο αστυνομικός πήρε το παιδί και ειδοποίησε τους συναδέλφους του, για να βρεθεί ο μικρός σε λίγα λεπτά στην αγκαλιά της μητέρας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 7χρονος που εξαφανίστηκε στις 3 μ.μ. βρέθηκε λίγο πριν από τις 4 μ.μ.  της Κυριακής, δηλαδή σε λιγότερο από μία ώρα. Η ευτυχής κατάληξη της υπόθεσης σε τόσο σύντομο διάστημα, έχει να κάνει, σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Κοζάνης, Χαράλαμπο Θεοχάρη, ο οποίος μίλησε στον «e-ptolemeos.gr», με «την άμεση ενημέρωση της Αστυνομίας, αλλά και με τη μεγάλη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης». Ευτυχής σύμπτωση είναι επίσης ότι το αγόρι την επόμενη της εξαφάνισης είχε γενέθλια, τα οποία γιόρτασε ευτυχισμένο μαζί με τους πανευτυχείς γονείς.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας