Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ραχήλ Μακρή: Καλούμε τον Μ. Δημητριάδη, όπως καταθέσει Τροπολογία διαγραφής των χρεών των αγροτών του Νομού, όπως διέγραψε 38 εκατ. μεγάλου ολιγάρχη ιδιοκτήτη ομάδας

Ραχήλ Μακρή: Καλούμε τον Μ. Δημητριάδη, όπως καταθέσει Τροπολογία διαγραφής των χρεών των αγροτών του Νομού, όπως διέγραψε 38 εκατ. μεγάλου ολιγάρχη ιδιοκτήτη ομάδας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης, Μίμης Δημητριάδης στους Πύργους Εορδαίας, όπου συναντήθηκε με φορείς, προκειμένου να συζητήσει θέματα που αφορούν το αρδευτικό, τις γεωτρήσεις και την επέκταση αυτών για την ικανοποίηση των αρδευτικών καλλιεργειών από την συνεχόμενη αύξηση των καλλιεργήσιμων εκτάσεων και την ανάγκη μείωσης της δαπάνης ηλεκτρικού ρεύματος μέσα από νέες επενδύσεις.

Καλούμε τον Δοτό Υπουργό της Συγκυβέρνησης των μνημονίων, όπως καταθέσει Τροπολογία για να διαγράψει τις οφειλές των αγροτών του Ν. Κοζάνης που αδυνατούν να πληρώσουν ακόμα και το νερό για την υδροδότηση των χωραφιών τους, καθώς και τους ληστρικούς φόρους που ψήφισε στο μνημόνιο 3.

Έτσι, όπως διέγραψε τις γερμανικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις των σφαγιασθέντων του χωριού Πύργοι και Μεσοβούνου.

Έτσι, όπως διέγραψε 38 εκατ. ευρώ φορολογικών οφειλών μεγάλου ολιγάρχη ιδιοκτήτη ομάδας, για ψηφοθηρικούς λόγους.

Ελπίζουμε, να μην ξεχάσει την Τροπολογία στο σπίτι από την βιασύνη να ψηφίσει ένα ακόμη μνημόνιο εξόντωσης των αγροτών και της ελληνικής κοινωνίας.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team