Αρχική > Slider > Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο 9ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Δυτικής Εορδαίας – Από σήμερα έως την Κυριακή  

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο 9ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Δυτικής Εορδαίας – Από σήμερα έως την Κυριακή  

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο 9ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Δυτικής Εορδαίας, θα σημειωθούν από σήμερα Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο του έργου επέκτασης πρανούς της Δυτικής Εορδαίας από το 9,1 χλμ έως το 9,4 χλμ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης. Ειδικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν, εξαιτίας της στένωσης λωρίδας κυκλοφορίας σε τμήμα οδού του Πρωτεύοντος Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Νομού Κοζάνης «Πτολεμαΐδα – Αναρράχη- παρακάμψεις οικισμών Εμπορίου, Μηλοχωρίου και Φούφα μέχρι τη διασταύρωση με την οδό από Δροσερό προς Βαρυκό Φλώρινας» μήκους 300  μέτρων

 Οι αρμόδιες υπηρεσίες, αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, αποφάσισαν τα εξής:

  • Διάρκεια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από 14/01/2016 έως 17/01/2016, από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η κυκλοφορία θα επανέρχεται στην κανονική βάση του νόμου κατάσταση της.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων δεν θα διακόπτεται, αλλά θα διεξάγεται αφενός για τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Αναρράχη προς Πτολεμαΐδα στο ρεύμα κυκλοφορίας από Πτολεμαΐδα προς Αναρράχη και αφετέρου για τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Πτολεμαΐδα προς Αναρράχη μέσω παρακαμπτήριων οδών.
  • Το εργαζόμενο προσωπικό θα φορά φωσφορίζοντα γιλέκα.
  • Η σήμανση που θα εφαρμοσθεί θα τοποθετηθεί με μέριμνα και ευθύνη της εν λόγω αναδόχου εταιρείας και σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στις παραγράφους 3 & 4 του άρθρου 9 του Ν.2696/1999 και της υπ΄αριθ ΔΙΠΑΔ/ΟΙΚ/502 από 01-07-2003 (ΦΕΚ 946,τβ) Απόφασης του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων σε συνδυασμό με την υπ’ αριθμό ΔΜΕΟ/Ο/613 (ΦΕΚ 905/2011 τβ΄) Απόφαση του Υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

Οι παραβάτες της ΑΠΟΦΑΣΗΣ αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 420 του Ποινικού Κώδικα και των άρθρων 4, 5, 52, 103, 104 και 105 του Ν. 2696/99 «περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 3542/2007 και Ν.4313/2014, αφού πρώτα τοποθετηθεί η κατάλληλη σήμανση με μέριμνα και ευθύνη της αναδόχου εταιρείας , σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα και της υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Πτολεμαΐδας και αφού τοποθετηθούν οι κατάλληλοι σημαιοφόροι.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team